Widok

Sprzedam maskę hypa shield w95 przeciwko Covid-19

Koronawirus Suchy Dwór Górny Sopot Temat dostępny też na forum:
Użycie / zastosowanie

Spacer na świeżym powietrzu, podróże i dojazdy, jazda na rowerze, jazda na rowerze, policja, ruch uliczny, personel bezpieczeństwa i dostawy itp.

czarny kolor
metoda mocowania maski: zaczep na ucho
liczba warstw: 6 warstw

Dostarczamy i prowadzimy sprzedaż detaliczną. Skontaktuj się z nami poniżej, wysyłając wiadomość e-mail.

(pharmagroup.covid2020@gmail.com)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Twierdzisz, że fantastyka wkrótce stanie się rzeczywistością.
200lat temu fantastyką była telewizja, telefon komórkowy, o komputerach i internecie nie wspomnę. Teraz to rzeczywistość. I co z tego?
Za kolejne setki lat, świat będzie wyglądał zupełnie inaczej. To oczywiste, że świat się zmienia. Szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie zbyt odległa przyszłość, zwłaszcza ta, na którą nie mamy wpływu.
Ty, niby znasz mroczną przyszłość świata, i co? Świadomość tragicznego końca wreszcie cię zamęczy. Zmień zainteresowania, będziesz szczęśliwszy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspominając o telewizji, telefonach komórkowych i internecie, miałem na myśli, że są to urządzenia mające wpływ na zachowanie ludzi. Za ich pomocą dzisiaj kieruje się ludźmi, społeczeństwem. Gdyby ludzie mieli taką świadomość 200 lat temu, to co wówczas mogliby zmienić? Czy wogóle chcieliby cokolwiek zmienić, poza Kościołem, który do niedawna potrafił wykorzystywać osiągnięcia nauki do swoich celów, a w tym przypadku stracił monopol oddziaływania na społeczeństwo z ambony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0