Widok

Sprzedam mieszkanie 60m

Wejherowo Temat dostępny też na forum:
Mieszkanie położone na atrakcyjnym osiedlu Chopina w Wejherowie i składa się z : pokoju dziennego o powierzchni 20m2 z którego jest wyjście na duży balkon , dwóch pokoi o pow. 12m2, 10m2, jasnej kuchni, łazienki, wc oraz przedpokoju. Okna w mieszkaniu PCV, w przedpokoju i kuchni na podłodze terakota, natomiast w pokoju dziennym są panele. Dodatkowo w cenie mieszkania pozostają w przedpokoju dwie zabudowy typu " Komandor" oraz zabudowa w kuchni wykonana na wymiar. Mieszkanie słoneczne , wystawa okien względem stron świata: pólnocno-południowa. Miejsce parkingowe, duza piwnica. Doskonała lokalizacja : blisko ośrodek zdrowia, przedszkole, szkoła z basenem, dworzec PKP, jak również przystanek MZK. Bez posrednikow, mieszkanie wolne od zaraz. Atrakcyjna cena!
kontakt: 0501-264-678
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

transport poszukuję tanio i solidnie (9 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

do góry