Widok

Sprzedam mieszkanie w Bolszewie

Sprzedam mieszkanie na zamkniętym osiedlu Orlex przy ul. Szkolnej w Bolszewie. Mieszkanie posiada 3 pokoje :8m, 8m, 18m (jeden z aneksem kuchennym) razem 44m, z salonu wyjście na 50 metrowy ogródek. We wszystkich pokojach znajdują się panele podłogowe a w przedpokoju kafle. Ogrzewanie podłogowe. Na terenie osiedla znajduje się plac zabaw. Przy osiedlu znajduje się sklep spożywczy i przestanek autobusowy.
Cena 240 tys.
Tel. kontaktowy 501-540149

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowe meiszkanie o podobnej powiezchni również ORLEX również w Bolszewie kosztuje 156tys a ty chcesz 240? ŚMIESZNE
PAN P - zapewne to mieszkanie za 156 tys dostajesz golutkie ......:-) o tym chyba nie pomyslałeś ...
no niby golutkie ale...

robisz po swojemu i tak jak sam chcesz a nie jak je ktoś pod siebie urządzał ,

do tego ja robiłem remont generalny 75 m2 z wymianą okien i drzwi, podłóg , terakoty, glazury - i całkowity koszt wyszedł mi niecałe 40 tys. (najdroższe były okna z JOCZ - 11tys)

tak więc mieszkanko niecałe 50 m2 można spokojnie wykończyć za 20-30 tys zł

no i oczywiście w koszta remontu wliczyłem całe AGD:

lodówka 1100
pralka 1440
zmywarka 1100
kuchenka elektryczna do zabudowy 1700

naprawdę ceny są teraz bardzo atrakcyjne do wykańczania i remontów a i fachowcy są mniej wybredni, wg mnie idealny czas na budowanie się i remontowanie
dokładnie urządzasz sobie jak chcesz każdy ma inny gust i masz nówke nie "po kimś" czyli z remontem wyposażeniem to bedzie może z 200tys i wszytko po swojemu a przedewszystkim mieszkanie nowe
po inne ja się tam bez obrazy ale brzydził spać w łózku po kimś itd
PAN P - hehehe dobra, a kto Ci sprzeda mieszkanie z meblami??? :P
taka cena wygurowana to z pełbym wyposażeniem powinno byc... sprzedający chyb się przelicza
ale to juz chyba problem sprzedajacego.
czlowiek dal ogloszenie i chyba nie spodziewal sie komentarzy do niego, bo to zupelnie niepotrzebne.
a ja głupi myślałem, że forum jest po to abym mogł wyraźić swoje zdanie...a nie do ogłoszeń....hehe
a jak komentarze są niepotrzebne to po co komentujesz.............
ja tego nie powiedzialam, jaki jestes :P

a ja nie komentuje ogloszenia, tylko Twoje smieszne wypowiedzi.

mimo wszystko mysle, ze dajacy ogloszenie jest Ci wdzieczny za to, ze podbijasz mu ogloszenie/watek :P
A gdzie to jest????mieszkanie z którego jest roku?bo to jest ważne
Witam
Mieszkanie jest z 2002roku. Bolszewo jest za Wejherowem. Dojazd jest bardzo dobry, są trzy autobusy podjeżdżające pod SKM. Dojazd zajmuje 10min, 4 przestanki autobusowe od Wejherowa, a przestanek jest przy bloku.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (16 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

do góry