Widok

Sprzedam moją La Sposa "Melodię" z Madonny

Wesele Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam do sprzedania zjawiskową, a za razem bardzo subtelną suknię z hiszpańskiej koronki z kolekcji La Sposa, model Melodia. Zakupiona przeze mnie w salonie Madonna. Kolor sukni – śmietankowy. Koronka wyszywana jest drobnymi perełkami i kryształkami Savorskiego, dzięki czemu ślicznie się mieni. Suknia posiada podpinany tren. Jest bardzo wygodna. Dodatkowo do sukni dorobione są ramiączka, które można odpiąć. Ja z nich nie skorzystałam. Nie było potrzeby. Rozmiar sukni: 38 (można ją zwiększyć lub zmniejszyć o parę centymetrów). Długość sukni licząc z obcasem buta: 157-168cm (suknia obecnie jest na 157cm, ale została o 10cm podłożona, więc o tyle można ją wydłużyć). Suknia pięknie podkreśla kobiece kształty. Idealna dla niskiej Panny, doda Ci parę centymetrów ). Cena do negocjacji
Mam również do kompletu welon oraz bolerko.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: agaciora5@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuję może dodać jeszcze jakieś zdjęcia

Oj nie poszło. To jeszcze raz spróbuję

image
Troszkę małe.

image
Oj i znowu. Jak ktoś chce zdjęcia to prześlę na maila
image
image
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
O super. Bardzo Ci dziękuję za pomoc :)

image
Chciałam wstawić lepsze zdjęcie sukni, ale chyba nie ten rozmiar. Spróbuję większe
image
Poddaje się. Może ktoś mi powie jaki powinien być rozmiar zdjęcia :(
Zachęcam i zapraszam na przymiarki
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
dzięki Dori
Zapraszam na przymiarki.
Sprzedam suknię za 1/3 ceny i dorzucę jeszcze welon i bolerko. Myślę, że to atrakcyjna oferta
Suknia bardzo wygodna. Zachęcam
Nikomu się moja suknia nie podoba:(
Zachęcam gorąco chociaż do przymiarki jeśli komuś sie suknia podoba. Za małe pieniądze jedna z Was może się stać właścicielką przepięknej sukni, która w salonie kosztuje krocie.
hop hop
do kompletu mam dwuwarstwowy welon, obszyty koronką oraz satynowe bolerko, pod kolor tasiemki
a ja mam pytanie z innej beczki =] chodzilisce na nauke tanca do Gdanska,.. bo wydaje mi sie ze bylismy w jednej grupie ;]
Jak udal sie pierwszy taniec? nauka pomogla?
pozdr =]
Witam,

Pierwszy taniec? Byliśmy nim bardziej zestresowani niż samym ślubem :)
Wyszło dobrze. Mój ojciec powiedział, że to był dla niego najbardziej wzruszający moment całego ślubu i wesele.
A więc nauka jak najbardziej pomogła, ale mielismy 2 godziny dodatkowo wykupione, gdzie tylko walca szlifowaliśmy. Chociaż muszę przyznać, że zapoznanie się chociaż po łepkach z innymi tańcami też było bardzo przydatne. Mój mąż wszystkie ciotki obtańcowywał. Były zachwycone :). zresztą my do dziś tańcząc razem w parze korzystamy z tej nauki. Podsumowując - to były dobrze wydane pieniądze. Poza tym było fajnie.
A jak u Was?
Zapraszam na przymiarki.
my zrezygnowalismy z walca.. pokrecilismy sie troche ;] ale przyznam ze przydal nam sie kurs w dalszej czesci wesela ;]
pozdr

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry