Widok

Sprzedam...różne

Rodzina i dziecko Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Mam na zbyciu 2 testy "do samodzielnego wykrywania wycieku wód płodowych" (Bobo Safe) termin ważności listopad 2010.

A poza tym sprzedam 4 szt. body i 2 koszulki , wszystkie tylko raz wyprane w idealnym stanie. Rozmiar ok.3-6 m-ce.
Może ktoś miałby ochotę odkupić.

2 body krótki rękaw rozm.3-6 m-cy
2 body długi rękaw rozm. ok.74
2 koszulki krótki rękaw 3-6 m-cy
6 szt
image.

Gratis dodam jednorazowe woreczki do przechowywania pokarmu dla dzieci i niemowląt- nie otwierane data ważności grudzień 2009.
image

Komplet dla chłopca na chłodniejsze dni: spodnie jeansowe+sweterek+pikowana kurteczka f-my Beneton
rozm. z metki 3-6 m-ce, ale spokojnie pasuje też na trochę starsze dziecko.
Rzeczy są w bdb stanie.
image

Mile widziany odbiór osobisty ;-)
Kontakt: joannark77@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoppp
hoppa
ile za testy i jak one działają?
imageimage
Kasia odpiszę Ci na maila wieczorkiem, bom teraz w pracy ;)
czy jest możliwość kupna samych body z długim rękawkiem (bo pozostałe ubranka by były takie akurat albo za małe więc się nie przydadzą)? jaka by była cena? i czy jest możliwość przesyłki pocztą?
to opis tych testów :
Zestaw testowy dla kobiet w ciąży do samodzielnego wykrywania wycieku płynu owodniowego.
Zestaw testowy Bobo Safe zapewnia bezpieczeństwo i komfort podczas oczekiwania na dziecko
Zestaw testowy Bobo Safe jest łatwym w użyciu, domowym testem do samodzielnego wykonywania, który umożliwia szybkie wykrycie wycieku płynu owodniowego w przypadku, kiedy lekarz podejrzewa, że u pacjentki występuje zwiększone ryzyko wycieku w stosunku do normy.

Zestaw testowy Bobo Safe jest testem zalecanym zarówno przy ciążach wysokiego ryzyka jak i w niezagrożonych. Występowanie wycieku płynu owodniowego zwiększa ryzyko infekcji u matki oraz u dziecka.

Jeśli chodzi o testy owodniowe: używałam testów tej firmy dwukrotnie. W opakowaniu były 3 testy i 3 pudełeczka kontrolne. Jeden test wygląda jak wkładka higieniczna. Nosi się ją chyba przez minimum pół godziny, ale jak jest mocny wyciek to pewnie szybciej będzie widać efekty. W pudełeczku umieszcza się pasek kontrolny wyciągany z wkładki. Jeśli pasek zmieni kolor na niebieski, to był wyciek wód. Pasek łącznie z ulotką należy pokazać lekarzowi. U mnie, na szczęście, za każdym razem wynik był negatywny.
image
image
body z długim rękawkiem 2 szt sprzedałabym za 12 zł + ewent. koszty przesyłki

Laszgdynia, jakbyś była zainteresowana to napisz na maila:
joannark77@wp.pl
skąd odbiór testów? napisałam mejla
imageimage
Kasia odpisałam maila

odbiór Morena
aktualne
napisałam maila :)
hopppa
podbijam,
body z dł. rękawem sprzedane

polecam komplet dla chłopca 3-6 na chłodniejsze dni.
hoppa

Inne tematy z forum Morena

Osiedle Synteza i Lema (8 odpowiedzi)

Osiedle Synteza i Lema powstają w ławo dostępnym miejscu Moreny - pomiędzy ulicami Piekarniczą a...

Kusocińskiego (18 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Bieganie zimą (26 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry