Widok

Sprzedam tanio wielkanocną czapeczkę-różowy zajączek

Rodzina i dziecko Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam,sprzedam wielkanocną( i nie tylko)różową czapeczkę - zajączek,miękka,bardzo wdzięczna twarzowa czapusia dla małej dziewczynki 0-3 mies.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O, widzę że Ci się w końcu udało. :)
neblina a nie lepiej zalozyc jeden watek i wstawic wszystkie rzeczy w jednym?
imageimage
A jak? wrzucę tyle zdjęć?
Wrzucisz. Po prostu wklej wszystko w jeden wątek. Ponumeruj zdjęcia i opisy, żeby nie było zamieszania. Jak każda rzecz będzie osobno, to trudniej Ci będzie kontrolować sprzedaż i ew. oferty. A tak będzie wszystko w jednym miejscu. Łatwiej i dla Ciebie i dla kupujących. :)
Ok,postaram się,ale szczerze mówiąc mi tak jest łatwiej,pilnuję córeczki,doskakuję do kompa co chwilę na moment...nie mam zbyt duzo czasu...ale spoko...Jestem tu od niedawna nie znam sie na tym tak jak stałe bywalczynie,jednak dziekuje serdecznie za wszystkie cenne uwagi.
To może jeszcze taka rada: kiedy nie mam czasu (albo tak jak Ty - doskakuję do kompa ;) ) - najpierw piszę sobie calutką treść posta (razem z linkami do zdjęć) w np. WORDzie, a dopiero, kiedy mam już wszystko - wklejam na forum, czy gdzie tam chcę. To naprawdę duże ułatwienie. :)))
Neblina, dokładnie tak jak pisze mamtu. Dla nas kupujących również będzie łatwiej jak powstawiasz wszystko w jednym wątku a w tytule napiszesz, że sprzedasz rzeczy dla dziewczynki od do ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych

Inne tematy z forum Morena

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

do góry