Widok

Sprzedam wózek Maclaren 2011 jak nowy kolor brown/pink

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://allegro.pl/maclaren-xlr-2010-2011-pink-brown-jak-nowy-i1675229685.html
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wózek sprzedany :)
image
image

image
super zdjecie:-)
a moge wiedziec czeggo go sprzedawałas? nie sprawddził sie?z gory dziekuje za informacje
Miałam dwa, drugi przywiozłam z UK :) Swojego używam nadal i jestem bardzo zadowolona :)
image
image

image
Mam pytanie: widzę, ze w tym wózku są chyba takie same raczki jak w naszym (takie jakby gumowe) i chcialabym wiedziec, co robilas, zeby sie nie rozgniatały. U nas to sie gniecie jak plastelina, klei do rąk i brzydko juz wyglada, a wozek calkiem krotko jak na razie uzywamy :/
W innym Maclarenie mamy juz inne, takie jakby z pianki i nie ma tego problemu.
Nie wiem Anek ten wózek jak i ten który ja używam mają pół roku były kupowane jako nowe, słyszałam o tym problemie ale ja nic takiego nie zauważyłam, nic z rączkami się nie dzieje. Może teraz rączki produkowane są z innej gumy.
image
image

image
No ja mam rączki z takiej gumy prawie jak plastelina. Zupelnie sie zdeformowały i kawałki tego odpadają. Strasznie to wkurza, bo poza tym wózek jest fajny i nadal chcę go używać. Muszę to chyba czymś obwinąć, ale nie mam pomysłu czym, żeby sie trzymało. Mam jeszcze Qesta, ale tam juz rączki z takiej jakby pianki są i nie ma tego problemu
Problem z rączkami właśnie taki jak opisujesz był w starszych modelach teraz wiem że już to wyeliminowali, może warto kupić nowe rączki koszt podobno nie duży 50 zł.
image
image

image
No właśnie się zastanawiałam, czy można same rączki wymienić i gdzie to kupić. Przyjrzę się, jak to zdjąć.
mam ten sam problem dla córki mam nowego maclaren techno i po dwóch latach zrobiły się take rączki klejące i guma odpada , niestety tego nie obejmuje gwaramcja w serwisie chcą za wymianę rączek 150zł więc uważam że drogo bo sam wózek nie jest tani, trzeba jeszcze opłacić transport w obie strony, także zraziłam się do tej firmy
ja ostatnio widzialam pania ktora na takim wozku na raczkach miala nalozone rekawiczki dzieciece - pewnei dlatego ze ta guma si ekleila - zabawnie to wygladalo :)
Mi się to zrobiło dużo szybciej, niż po dwóch latach :/ Generalnie wózek jest dość krótko używany, dobrze jeździ, wszystko działa, tylko te rączki takie paskudne. Też myślałam, żeby ubrać na to po prostu rękawiczki, ale takie lateksowe :) To by dopiero wyglądało :P
Aga, z****iaszcze foto :D
Dzięki :D
image
image

image

Inne tematy z forum Morena

Wzgórze Hoplity (10 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Bieganie zimą (25 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry