Widok
Sprzedam wózek parasolkę ESPRIT
Mam do sprzedania wózek parasolkę, bardzo lekką Esprit. Wózek kupiłam w Niemczech i używałam go na zmianę z innym. Jest zadbany, czysty, bez żadnych dziur. Największe ślady użytkowania widać na kółkach, ale jeżeli ktoś ma możliwość umycia ich np. w ogrodzie wężem ogrodowym to raz dwa będą czyste. Oparcie można rozłożyć w kilku pozycjach. Łatwo się składa i zajmuje mało miejsca. Kolor czarny z czerwonymi dodatkami, więc nadaje się zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Dobrze się prowadzi i nie ma problemu z podbijaniem. Zdjęcia mogę przesłać zainteresowanym na mejla tylko najpierw muszę je zrobić. Cena 100 zł. Odbiór Gdańsk- Wrzeszcz. Moj adres e-mail linka1120@wp.pl
Wózek już u mnie(nie rozmyśliłam się ;)) :) zaraz będę go prać ;)
na Allegro/Tablicy jest taki sam ;) ale drożej :P http://tablica.pl/oferta/spacerowka-hauck-esprit-IDch2d.html
na Allegro/Tablicy jest taki sam ;) ale drożej :P http://tablica.pl/oferta/spacerowka-hauck-esprit-IDch2d.html
kto był za mną w kolejce niech się cieszy, że nie kupił wózka :]
wczoraj byłam na 1 spacerze - jedno koło strasznie skrzypiało - ok, byłam o tym uprzedzona ;)
ale dzisiaj Mariusz nawet nie odjechał spod bloku - kółko odpadło :/ włożył - znowu odpadło :/
grrrrrr
teraz muszę zobaczyć, czy można gdzieś kupić koła :/
wczoraj byłam na 1 spacerze - jedno koło strasznie skrzypiało - ok, byłam o tym uprzedzona ;)
ale dzisiaj Mariusz nawet nie odjechał spod bloku - kółko odpadło :/ włożył - znowu odpadło :/
grrrrrr
teraz muszę zobaczyć, czy można gdzieś kupić koła :/
zgadza się - mówiłaś o skrzypieniu :)
teraz szukam jakiegoś namiaru na serwis żeby kupić koło :/
nie będę nawet pisała w jakim humorze Mariusz wrócił ze spaceru ;P całe szczęście, że to nie mi odpadło kółko - jak wczoraj byłam z Gabrysiem na spacerze... bo utrzymać Jego i wózek bez koła - masakra jakaś...
a dziś całe szczęście, że to było pod blokiem...
może ktoś ma namiary na serwis Hauck?
teraz szukam jakiegoś namiaru na serwis żeby kupić koło :/
nie będę nawet pisała w jakim humorze Mariusz wrócił ze spaceru ;P całe szczęście, że to nie mi odpadło kółko - jak wczoraj byłam z Gabrysiem na spacerze... bo utrzymać Jego i wózek bez koła - masakra jakaś...
a dziś całe szczęście, że to było pod blokiem...
może ktoś ma namiary na serwis Hauck?
a kiedy był kupiony?
napisałam do Babki, która sprzedaje taki sam wózek na Tablicy/Allegro - próbuję ustalić model :/
znalazło się 2 sprzedawców z Allegro, którzy postanowili pomóc i dowiedzieć się w niemieckim serwisie ile kosztuje nowe koło :P tylko brak nazwy modelu - ale wysłałam im Twoje fotki (sama nie robiłam , bo po co miałam pstrykać fotki wózkowi który kupiłam?)
napisałam do Babki, która sprzedaje taki sam wózek na Tablicy/Allegro - próbuję ustalić model :/
znalazło się 2 sprzedawców z Allegro, którzy postanowili pomóc i dowiedzieć się w niemieckim serwisie ile kosztuje nowe koło :P tylko brak nazwy modelu - ale wysłałam im Twoje fotki (sama nie robiłam , bo po co miałam pstrykać fotki wózkowi który kupiłam?)
ona ma nowy napisz do niej albo zadzwoń bo widze że ma tam jakieś papiery http://allegro.pl/disney-sytem-travel-kub-puchatek-fabrycznie-nowy-i1736806998.html
albo do nich bo je sprzedają http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=4_527&
Tak troszkę się wtrącam, ale...
... nie prościej zwrócić wózek sprzedawcy...?
Ja niedawno kupiłam wózek od forumowiczki (pozdrawiam ją serdecznie :)), po powrocie do domu okazało się, że zapięcie od pasów jest ułamane. Forumowiczka nie zauważyła tego w domu, ale że jest bardzo, bardzo uczciwa, to zaproponowała mi, że mogę zwrócić wózek lub sama kupi mi to zapięcie i wyśle pocztą. Wybrałam opcję drugą i jestem bardzo zadowolona - i z wózka, i z tego, że istnieją tacy uczciwi ludzie... :)
... nie prościej zwrócić wózek sprzedawcy...?
Ja niedawno kupiłam wózek od forumowiczki (pozdrawiam ją serdecznie :)), po powrocie do domu okazało się, że zapięcie od pasów jest ułamane. Forumowiczka nie zauważyła tego w domu, ale że jest bardzo, bardzo uczciwa, to zaproponowała mi, że mogę zwrócić wózek lub sama kupi mi to zapięcie i wyśle pocztą. Wybrałam opcję drugą i jestem bardzo zadowolona - i z wózka, i z tego, że istnieją tacy uczciwi ludzie... :)