Widok

Sprzedawali podróbki, grozi im pięć lat

Opinie do artykułu: Sprzedawali podróbki, grozi im pięć lat.

Podrobione ubrania o wartości ponad 100 tys. zł przejęli policjanci i funkcjonariusze Służby Celnej w Gdańsku. Jest szansa, że po wyroku sądu trafią one do organizacji charytatywnych.

Na trop sklepu sprzedającego kurtki, bluzki, koszule, spodnie i inne ubrania z podrobionymi znakami towarowymi znanej światowej marki trafili policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Gospodarczą Komendy Miejskiej w Gdańsku, wspólnie z funkcjonariuszami pomorskiej Służby Celnej.

W ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

daj zarobić!

księgarni i kup sobie słownik ortograficzny!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten badziew z Chin co zasypali Polskę to też jest podróbka

made in china to jest podróba, oprócz ryżu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ty jestes satanistą szpilek?

tak bardzo nienawidzisz inaczej myslących
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sklep stacjonarny i internetowy

i nie Marki tylko Janusze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

glupi jestes jak ten markowy but

placenie lewym szmalem powoduje straty dla panstwa? gdzies sie tej ekonomii naumial? w budce z piwem?
inflację powoduje nadmiarowa produkcja banknotów przez rządy krajów tluczku
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

W zasadzie to....

...producent powinien mi dopłacać za to, że jestem mobilnym słupem reklamowym. Pozdro dla przeciwników rozdymanej konsumpcji
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie lubie złodziejstwa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

N....ahahahahahaha. Zachęcony trendem i różnymi namowami kupiłem sobie w tym sezonie za ponad 350zł "buty" z literką N. I co? I trochę pochodziłem w nich w wakacje, pojechałem na urlop i buty są do wyrzucenia. W przeciwieństwie do Adidasa czy Nike, w których dorosły człowiek może przelatać kilka sezonów letnich i które są nadal jak nowe (pomijając modę). Także, sorry, ale ja więcej nie kupię N, nie warto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak nie nosisz markowych ubrań to dla mnie jesteś..

Nikim! To jak się ubierasz,jaki masz zegarek,samochód świadczy o wartości człowieka! To Ja-Jolka-typowa polka!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

No tak, ale...

Skarpetki Adibas, Piuma, albo perfumy Coco Chamel czy GiuccI to już są legalne, he he ; )
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też mi odkrycie. Wystarczy przejść się po niektórych sklepach czy butikach i tam też jest mnóstwo podróbek. Wiszą na wieszaku bez obaw pani sprzedającej która z uporem twierdzi że to oryginały, tylko końcówka serii dlatego taniej. Zaspa, Gildia np.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odp

Czy to prowokacja ? Troche tak zabrzmiało.
Jeżeli nie to współczuję takiego myślenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Forum Radunia, szpilek , janusz z osowej, kierowca bmw i wielu wielu innych, t rol.necio
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polska , bogaty kraj ..

W Stanach markowe spodnie kupisz w przeliczeniu na PLN za 80 zł a w PL musisz zapłacić 200 zł . Nie wszystkich Polaków jest stać , a chcą mieć .. Presja dzieci w szkole też robi swoje . Polak zawsze coś wymyśli i oczywiste ,że 90% kupujących wiedziało co kupuje .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupując tzw. "markowe" produkty popieramy współczesne niewolnictwo!

Ludzka próżność i chęć szpanowania są okupione niewolniczą pracą dzieci, np. w Bangladeszu, Chinach, Tajlandii, Filipinach, Wietnamie, itp...

Zanim kupisz tzw. "markowy" produkt, wpisz w wyszukiwarce np. hasło "Bangladesz niewolnictwo" - przekonasz się wówczas szanowny Czytelniku, ile tak naprawdę kosztuje Twoja koszula, kurtka, czy buty z naszytym znaczkiem tzw. "renomowanej firmy".

Czy ludzie odpowiedzialni za taki stan rzeczy trafią kiedyś za kratki?
Niech Twoje sumienie Ci na to odpowie...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Izba Celna w Gdańsku?

Już są zmiany? Redaktor chyba nie doczytał o SC
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry