Widok

Sprzedaż pamiątek w Akwarium w Gdyni

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-mlode-dziewczyny-tel-516194792-przy-sprzedazy-pamiatek-w-gdyni-ogl7110461.html#

Lojalnie odradzam odpowiadanie na to ogłoszenie. Pani, która kryje się pod tym numerem telefonu chyba zapomniała kilku zasad, po pierwsze odnośnie kultury-> Jeśli po wysłaniu CV na podanego w ogłoszeniu maila wyżej wspomniana pani oddzwoni to nie liczcie na miłe "Dzień dobry. Dzwonie stąd i stąd. Czy nadal jest Pani zainteresowana pracą?", o nie nie. Raczej to coś w stylu " Yyy. To ty wysłałaś do mnie CV?".
Po drugie: jeśli umówi się z wami na spotkanie, to po przybyciu możecie zostać zaskoczone, ponieważ tej pani nie chodzi o spotkanie w sprawie pracy, czyli to czego każdy się spodziewa, tj. rozmowa o tym jakie będą twoje obowiązki, przedstawienie oferowanej stawki, rozmowa o dyspozycyjności. Ta pani powie, że nie ma z wami o czym rozmawiać, bo nie wie jak pracujecie, bo miałaś przyjść dziś od razu pracować ( o czym wcześniej nie uprzedziła).
Niestety czasem zdarzają się takie niemiłe sytuacje w trakcie poszukiwań pracy, jednak życzę wszystkim, abyście trafiali na bardziej życzliwych ludzi, którzy wiedzą jak rozmawia się z człowiekiem i jak wyglądać powinna rozmowa w sprawie pracy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Umiejętność szybkiej reklamy, dobre dobre to ogłoszenie graty dla tej pani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
100% prawdy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie osoby nie powinny prowadzić rekrutacji lub jeśli w ogóle to do sklepu wiejskiego typu GS w Pcimiu Dolnym (Kolonii) - przepraszam mieszkańców Pcimia, nic do nich nie mam (to metafora jest jeno). A ogłoszenie pojawia się od ok. 2 lat wraz z rozpoczęciem sezonu letniego. Lepiej już aplikować do samego Akwarium Gdyńskiego na stan. Kontroler biletów / Pracownik pkt. informacji turystycznej (praca raczej sezonowa).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przez ten czas nic się nie zmieniło. Szukałam pracy na sezon letni, wiec zgłosiłam się do nich. Pani była bardzo nieuprzejma, a nawet wyszczekana i chamska. Nie kryje tego co myśli i nie czuje się źle z poniżaniem drugiej osoby. Notorycznie ma chamskie odzywki. W pracy wymaga ogromnego doświadczenia, a przypomnę ze przyjmuje do pracy młode niepełnoletnie dziewczyny. Praca trwa 10 godzin bez żadnej przerwy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry