Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ex-pasażer autobusu 110 - ocena Fachowe doradztwo, najwyższej klasy sprzęt audio, rzeczowa pomoc przy wyborze...
~Ex-pasażer autobusu 110
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Wojciech - ocena Jest to sklep ktury lubie
~Wojciech
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 5 września 2025

Piotr - ocena Sprzedają towar którego nie mają, bardzo słaby droppshoping. Nie przyjmują...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 września 2025

Bartosz - ocena Najlepsze miejsce do zakupów Hi end w Trójmieście. Pan Roman, który prowadzi...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 lipca 2025

Tadeusz - ocena Witam W marcu kupiłem w Nautilus Północ w Wejherowie u P. Romka Ayon CD-3s...
~Tadeusz
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 17 marca 2025

Kasia - ocena Najlepszy Doradca w Trójmieście. Przede wszystkim słucha potrzeb klienta i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2024

Konrad W - ocena Obsługa klienta przed sprzedażą 5* Obsługa klienta po sprzedaży Pan bardzo...
~Konrad W
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 września 2024

Elżbieta - ocena Miła Pani,profesjonalnie i serdecznie doradziła,dziś już nie na ma takich...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 sierpnia 2024

Leszek Palczynski - ocena Mieszkamy w Hamburgu, pochodzimy z Gdańska.Do nowo wyposażonej kuchni...
~Leszek Palczynski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lipca 2024

Agnieszka - ocena Zakupiłam zmywarkę whirlpool w8I HT58 TS . Bardzo polecam. Świetny sprzęt
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2024

S - ocena Obsługa w porządku, wiele już tam kupiłem, Panowie potrafią doradzić, nie ma...
~S
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 maja 2024

Walenar sas - ocena Nigdy wiecej nic u was nie kupie!!! Zostalem oszukany .wszystkim znajomym...
~Walenar sas
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 kwietnia 2024

Piotr - ocena Bardzo dobry sklep - spory asortyment, dostępne na miejscu moduły Arduino a...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 kwietnia 2024

Marek Waśniewski - ocena Wielkie podziękowania dla obsługi sklepu za fachowe doradztwo i pomoc przy...
~Marek Waśniewski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 kwietnia 2024

Mateusz - ocena Świetny sklep, duży asortyment, zawsze gdy czegoś potrzebuję z elektroniki to...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lutego 2024

Danuta Stradowska - ocena Nie polecam! ArteCafe reklamuje się jako między inny autoryzowany serwis...
~Danuta Stradowska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 grudnia 2023

Roman - opinia wątek zamknięty Przedłużona realizacja. W wyniku której nie jestem w stanie odebrać towaru....
~Roman
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 lipca 2023

Roman - opinia wątek zamknięty Przedłużona realizacja. W wyniku której nie jestem w stanie odebrać towaru....
~Roman
-

dodano: 27 lipca 2023

Tomasz - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny mały sklepik. Wszystko co chciałem, to dostałem. Pani co nieco...
~Tomasz
-

dodano: 10 marca 2023

Niezadowolony - opinia wątek zamknięty uważać na ten sklep !!!! Zwrotów nie przyjmują, telefonów nie odbierają. Nie...
~Niezadowolony
-

dodano: 14 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
405

345

wątków

do góry