Widok

Stali bywalcy forum

Kilka razy zakładałam watek, który mimo wszystko stanowił dla mnie problem i chęć rozmowy z innymi o tym. Zaprzestałam, bo "stali bywalcy" jak zwykle zaczynali pisać o przysłowiowej "d*pce maryni" i potem już nikt nie brał udziału w rozmowie.

Obecnie widzę, że nic się nie zmieniło, czytam wątki ludzi, którzy szukają czegoś, kogoś, o cos pytają, po czym znów widzę te same nick'i a dokładnie wypowiedzi z goła różniące się od tematu przewodniego. W sumie są to dialogi między Wami.

Nic do Was nie mam, ale czy nie możecie sobie porozmawiać prywatnie mailowo, na gg, FB, telefon? Jest tyle form komunikacji. Czy zawsze musicie wtrącać swoje 5 gr?

Naprawdę czasem trzeba "iść po precelki"
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5
MON chce porozmawiać poprostu...kazdy temat jest dobry;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Graszko , tu chyba nie o rozmowę chodzi ;)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A o co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wydaje mi się , że o zabicie czasu ;))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może tak być.Gdzie jest MON? nie znikaj...pogadaj z nami:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
forum.niereformowalnii.z trojmiasta.pl:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Mało tego , nie wiem czy MON zdaje sobie sprawę , że oprócz nas nie ma chętnych do dyskusji w jej wątku :D"

A nie przyszło Ci do głowy że nie oprócz Was tylko przez Was?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jakoś nie przyszło :)) nie we wszystkich wątkach się udzielamy , a one i tak umierają. ..zresztą wątek jest od wczoraj a ja wlaczylam się dopiero dziś. . Nie widziałam tłumu chętnych do dyskusji ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cross, podtrzymujemy wątek:) jeżeli MON nie ma ochoty porozmawiać, to nie musi.Nikt nikogo nie zmusza.
Jeżeli będzie chciała porozmawiać, to będzie miło:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
A nie macie innych zajęć wieczorami i w ciągu dnia? Po ilości osób, które popierają mój temat widzę, że nie macie tu kółka sympatyków. A to, że się nie wypowiadają, to chyba jest faktem, że nie chce im się zniżać do pewnego poziomu. Także i ja to uczynię, bawcie się jak zwykle dobrze :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Miałem się nie odzywac , jednak okreslenie pewien poziom jest trochę nie za bardzo , skoro tak określasz to powinnaś też ocenić własny poziom , bo czymże określić go mamy ? Tym jak bardzo ktos literacko ujmie temat ? nie każdy jest literatem czy poeta , są osoby które uwielbieją wręcz skondensowana forme wypowiedzi , sa rozwlekle piszący ( niestety to ja ) i tacy którym przyjemność sprawia lakoniczność , nie mierz wszystkich swoim wyobrażeniem bo to co najmniej nieładnie , a jak czytałem wpisy to też nie odbiegałaś jakos od wszystkich piszących , czyli reasumując , byłaś też na tym poziomie.Resztę przemyśl sama , bo zapewne jesteś już dużą dziewczynka i zdecydowanie samodzielną.Nieodmiennie mimo wszystko .pozdrawiam , a co :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niski poziom ? Trochę to lakoniczne, rozwiń proszę, bo z tego co zauważyłam, to Ty założyłaś wątek o nas. A teraz masz pretensje, że w nim jesteśmy i sama nie masz ochoty w nim uczestniczyć.

Btw, nie masz co robić dziś wieczorem? A nie, sorki, masz ;]
Czy tak trudno zrozumieć co to jest forum i do tego towarzyskie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
MON----troche racji to nie całosc!!

wiec ludki przyznaja sie do "fali" ale tez przyznaja ,ze fala ma plusy:)
na ten przykład --cos sie dzieje,watek nie swieci pustakami
nie znika..
robi sie wesoło...itp
a zawsze mozna powiedziec-stop..wynocha! itp..oczywiscie z odpowiednim usmiechem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Włożyłam kij w mrowisko :)

Faktycznie, robi się wesoło :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jednak na wesołośc clownów w cyrku bym nie liczył , co najwyżej na cyrk pcheł a poza tym na zwykłe wymiany słów czasem z sarkazmem.
miłego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
>Włożyłam kij w mrowisko

Chyba mrówki zdechły ;) :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Masz w 100 % rację. Wielokrotnie miałam ochotę jakiś temat wrzucić, ale jak widzę, co się dzieje potem, to mi się odechciało.
Jeśli ktoś zakłada jakiś temat, to oczekuje , że jakiś odzew będzie właśnie w tym temacie.
Tu jest jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, które nic innego nie ma do roboty, jak siedzieć na forum i wtrącać swoje 5 groszy wszędzie, gdzie się da. Te same nicki od lat i to samo wtrącanie się w każdy temat, chociaż treść rozmów zgoła inna jest niż zamierzenia autora wątku.
Dlatego nie licz na to, że dowiesz się czegoś w temacie, o który Ci chodziło.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ayia10 i mon zgadzam się z wami macie rację :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie jestem bywalcem od lat , a na pewno nie pisałem przez ostatnie co najmniej 3 lata , zakładasz tak iż nie otrzymasz odpowiedzi , jak to któraś z pan słusznie zauważyła , odpowiedzi sa ,tyle , ze najczęściej autor(ka) wątku gdzies zanika i aby wątek trwał zaczynają sie dywagacje z czasem biegnące na manowce. Załóż wątek i sprawdź a nie zakładasz w czambuł , że nic sie nie dowiesz , nie uzyskasz odpowiedzi czy też całość zboczy na ślepy tor wzajemnej adoracji.Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz , robisz tylko założenia które maga być zgoła błędne.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie da się ujarzmić Forum ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry