Widok

Stan ścieżek rowerowych po ataku zimy

Wzdłuż Grunwaldzkiej zupełnie przyzwoicie, może tylko jeden mankament...analogicznie do jazdy autem, kiedy trzeba slalomem omijać dziury w jezdniach, rowerem przemykałem pomiędzy "prezentami" pozostawionymi przez najlepszych przyjaciół człowieka. Największe natężenia we Wrzeszczu w okolicy Cristalu.Pozdrawiam właścicieli milusińskich z tej pięknej dzielnicy Gdańska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak trasa z brzeźna do Sopotu ?? Oblodzona czy da radę przejechać bez ewentualnego rycia nosem po lodzie ?? ktoś już chyba sprawdził a więc proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
są nieprzejedne etapy, leży jeszcze coś co kiedyś było śniegiem, ludzi w pip, także na ścieżce rowerowej- jeszcze tydzień/dwa trzeba poczekać
Eeee gdzie te " ludzie " , gdzie ten śnieg ?
Można spoko się Lansować .Miejscami biało , ale w TPK-u jest dużo bielej .
sciezka nadmorska od sopotu do miejsca, gdzie w gdansku zaczyna sie ta nowa z garbami jest odsniezona, potem zalega snieg, sniegu nie ma na brzeznie... miastem do gdanska sciezkami mozna leciec spokojnie , sniegu nie ma :)

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry