Widok
Stanowczo Odradzam
Miałam `przyjemność` gościć tej willi całkkiem nie dawno. Przyjechaliśmy w niedzielę, więc jak na gospodarza tego luksusowego obiektu powitał nas dresach i jakiejś starej brudnej podkoszulce, ogólem jakby wrócił z pola. Właściciele niemili. Tandeta, że aż piszczy. Wszędzie sztuczne kwiaty! Nie trzeba być estetą by stwierdzić, że te powtykane w donice z tujami przed domem wyglądają potwornie. Skupisko wszelkich gratów. Zdziwił mnie zakaz jedzenia w pokojach- pierszy raz się spotkałam. No i zakaz wprowadzania osób trzecich nawet na minutęęę!! :P Na stronach właściciele piszą o ogrodzonym i monitorowanym parkingu. Nie wiem gdzie on jest, bo mój samochód stał po drugiej stronie ulicy na jakimś nierównym nieutwardzonym kawałku ziemi porośniętej trawą. Niby kamery były, ale przed domem i mam ogromne wątpliwości czy faktycznie obejmowały ten `parking`.
10 minut do centrum? No nie wiem czy, ale na pewno nie na pieszo jak piszą właściciele. Mi 10 minut zajmowało dojście do najbliższego przystanku z którego odjeżdzał jeden autobus co godzinę.
Wieczorne powroty do pokoju kojarzą mi się z roznegliżowanym właścicielem leżącym na sej złotej kanapie przed TV.
Ogólnie porazka. Nie polecam!
10 minut do centrum? No nie wiem czy, ale na pewno nie na pieszo jak piszą właściciele. Mi 10 minut zajmowało dojście do najbliższego przystanku z którego odjeżdzał jeden autobus co godzinę.
Wieczorne powroty do pokoju kojarzą mi się z roznegliżowanym właścicielem leżącym na sej złotej kanapie przed TV.
Ogólnie porazka. Nie polecam!
Moja ocena
Villa Maki
kategoria: Kwatery, pokoje gościnne
wygląd i czystość: 1
wyposażenie: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6