Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Willa nie warta odwiedzenia wątek zamknięty Zaczynajac od pokoi to bylo brudno, wszedzie pajeczyny w lazience...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 czerwca 2016

Tandeta wątek zamknięty " Villa " Maki ? niestety nie spełniła moich oczekiwań. Może od plusów zacznę...
~gość
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2014

Stanowczo Odradzam wątek zamknięty Miałam `przyjemność` gościć tej willi całkkiem nie dawno. Przyjechaliśmy w...
~Julietta
-

dodano: 27 sierpnia 2014

Nie powala wątek zamknięty Co do lokalizacji, to faktycznie dojście nad Motławę zajmuje 15 -10 minut...
~gość
-

dodano: 18 sierpnia 2014

niepolecam wątek zamknięty Wybrałem się z żoną na weekend do Villi Maki. Pierwszy i ostatni raz. W...
~Łukasz
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Jacek - opinia wątek zamknięty Miły pobyt rozpoczął się już w momencie kiedy po rozmowie telefonicznej na...
~Jacek
-

dodano: 25 stycznia 2014

polecam wątek zamknięty witam wille polecam w stu procentach byłem i jestem mile zaskoczony za ta...
~Grzegoz
-

dodano: 9 stycznia 2014

ODRADZAM wątek zamknięty zapewne w Gdańsku za takie pieniądze można mieć milsze wspomnienia
~Mila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 grudnia 2013

odradzam! wątek zamknięty pani kt óra jest wlascicielka chyba minela sie z powolaniem odradzam.....
~mariusz
-

dodano: 12 września 2013

kasiaaa wątek zamknięty Gorąco polecam willa jest przepiękna!! W pokojach czysto, zadbane,...
~kasiaaa
-

dodano: 9 września 2013

Pobyt w gdańsku (koncert iron maiden) wątek zamknięty Negatywne opinie są chyba złośliwe.lokalizacja nie jest wcale taka zła,co do...
~Maciek
-

dodano: 14 lipca 2013

Polecam! Pobyt udany :) wątek zamknięty Przebywam obecnie w pensjonacie i mogę tylko go polecić innym. 120zł za 2...
~Marta Wrocław
-

dodano: 22 czerwca 2013

Polecam !!!!! wątek zamknięty Nie rozumiem oceny co niektórych tu osób , ponieważ to co piszą mija się z...
~Wczasowiczka
-

dodano: 11 czerwca 2013

serdwcznie polecam wątek zamknięty spedzilem tam caly tydzien wraz z narzeczona,dostalismy 3 osobowy pokoj w...
~turysta
-

dodano: 16 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty fakt pani nie jest za mila ale biorac pod uwage ceny i lokalizacje naprawde...
~walu666
-

dodano: 6 kwietnia 2013

ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Jezeli chodzi o zaplecze sypialniane kiepska sztuczna posciel, pod która...
~ZYCZLIWA
-

dodano: 7 stycznia 2013

Cos strasznego.. wątek zamknięty Odradzam ! NIe polecam ! Pobyt u tych panstwa o maly wlos nie zrazil mnie do...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 listopada 2012

Super wątek zamknięty Witam, goraco polecam wszystkim ktorzy ceniaca sobie wygode, bezpieczenstwo i...
~Wymagajaca turystka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry