Widok
Stanowczo odradzam !! Psują zamiast naprawiać!
Jest to serwis sklepu Meritum, a więc oddając komputer do naprawy np w Gdańsku Morenie zostanie on przewieziony do Gdyni. Dlatego warto spojrzeć na inne opinie o firmie Meritum. Niestety nie przeczytałem opinii pana Wojciecha dotycząca oddziału na ul.Hynka, gdy oddawałem laptopa do tego serwisu i spotkała mnie prawie identyczna sytuacja! w laptopie była prawdopodobnie uszkodzona płyta główna, gdyż komputer nie zawsze się odpalał i przestała działać klawiatura...po 3 tygodnia odebrałem laptopa z serwisu, którego już w ogóle nie dało się odpalić!! mieli w ciągu tygodnia zdiagnozować przyczynę, a nie ogarnęli tego przez 3 tyg! Po prawie 2 tyg poinformowano mnie, że laptop jest prawie gotowy i że skontaktuje się ktoś ze mną następnego dnia, ale jak zwykle nikt się nie odezwał, a później okazało się, że laptop tak naprawdę "przeleżał" 2 tyg na półce!!! kolejne upomnienia nic nie dawały. Nikt ani razu do mnie nie zadzwonił z informacją, z przyczyną kolejnych opóźnień!
Odradzam ten serwis! jakieś nieporozumienie... uszkodzili kolejne elementy, zamiast naprawić... oddałem komputer do innego serwisu gdzie musiałem wydać dodatkowe pieniądze na naprawienie tego co ten serwis napsuł!
Odradzam ten serwis! jakieś nieporozumienie... uszkodzili kolejne elementy, zamiast naprawić... oddałem komputer do innego serwisu gdzie musiałem wydać dodatkowe pieniądze na naprawienie tego co ten serwis napsuł!
Moja ocena
Meritum
kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
potwierdzam u mnie co prawda naprawaili laptop ale na czas 3 miesięcy (tyle ile dają gwarancji) co najlepsze kłamią w żywe oczy że wymieniają płytę główną (myślą że klient się nie zna) a był wymieniany tylko układ graficzny co jest przyczyną że usterka wraca po kilku miesiącach ponieważ człowiek nie jest tego wstanie tak przylutować jak maszyna w fabryce. a czas naprawy masakra miesiąc czasu