Z usług pani Małgosi korzystałam już od 4 lat, ale w ostatnim czasie (od roku), jakość wykonywanych usług spadła wprost proporcjonalnie do podnoszonych cen. Nie mam pojęcia jak pani Małgorzata wylicza ceny koloryzacji, cięcia czy czesania, aczkolwiek cena zawsze jest inna! w lutym za balejage z podcięciem zapłaciłam 140zl, w maju 160, a w sierpniu 215zł. Mogłabym zgodzić się z tą sytuacją lecz długość moich włosów się nie zmieniła, a ilość usług związanych z pielęgnacją zmniejszyła się! Ponadto gdy powiedziałam iż nie jestem zadowolona z efektu, usłyszałam wiele nie przyjemnych słów. Nie rozumiem czemu pani Małgorzata nigdy nie kieruje się tym, czego ja od niej oczekuje, a bazuje się jedynie na tym, co sama uważa i na tym, co jej nieudolnie wychodzi (Mimo iż nazywa się stylistą, nigdy nie umie sprostać moim oczekiwaniom). Farbowanie u pani Małgorzaty i jej fryzjerek to pomyłka, p. Dominika sprawiła iż mam przesuszone i postrzępone końcówki, a czubek spalony! Uważam, iż pani C. bierze na siebie stanowczo za dużo, w końcu ma na głowie rozmowy z koleżankami, 4 stażystów i 3 salony! A klient spada na ostatnie miejsce! Dlatego stanowczo odradzam! I sama zakańczam przykrą współpracę