Widok

Stanowczo odradzam

Udałam się z dzieckiem, z duszącym kaszlem, w godzinach nocnych. Pani doktor bez zbadania wystawila diagnoze, nie dostalismy zadnej kartki informacyjnej-powiedziala, ze nie ma takiego obowiazku, wiec nie wiem nawet jak sie nazywa. Byla opryskliwa, nieprzyjemna i jak sie okazalo nastepnego dnia (zrobilismy dziecku RTG) wystawila bledna diagnoze. Badanie to zalecil doktor z Przychodni na Swietokrzyskiej.
Moja ocena
NZOZ Przychodnia Aksamitna kategoria: Nocna i świąteczna opieka zdrowotna
obsługa: 1

jakość usług: 1

czas oczekiwania: 6

ocena ogólna: 1

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzisiaj pojechałam z dzieckiem 6 i 13 letnim do tej przychodjni,poniewaz starsze dziecko miało goraczke i suchy -duszący kaszwel,młodszy mokry ale duszacy równiez kaszel.Pani doktor odniosłam wrazenie ze była juz obrazona samym faktem ze musi przyjmowac pacjentów po godzinie 21,dziecko dotkneła dwa razy słuchawka i ledwie zajrzała do gardła -diagnoz TEJ PANI TO PODAWAC VITAMINE C i niech poleza dzieci w łózku 4,5 dni.poprosiłam o jakis silniejszy lek ,poniewaz wiem jak to kończy sie u moich dzieci-zwłaszcza ze to alergicy,poinformowała mnie ze ona wie lepiej i wizyta dobiegła końca .nie dało mi to spokoju i udałam sie z dziecmi na zaspe na ul.majewskich-tam przyjeto nas bez zadnych ceregieli,pani pielegniarka wypisała skierowanie,pani doktor z usmiechem na twarzy nas powitała ,zbadała dokładnie dzieci i postawiła u młodszego diagnoze:ZApalenie górnych dróg oddechowych.Wypisała nam leki ,poinformowała gdzie mozemy je wykupic o tej porze-i to jest podejscie do pacjenta.dziecko dostało dawke leku na noc i rano otrzyma druga-wiec na pewno bedzie juz cos działac ,a tak tkwilibysmy w przekonaniu ze dzieci po prostu sa przeziebione.i skończyłoby sie za jakies dwa dni na wizycie u lekarza prowadzacego i zapewne na silnych antybiotykach.,poniewaz wszystko by sie juz znacznie rowineło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry