Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam...Gdzie znajdę Panie z tego punktu ?? wątek zamknięty Punkt został zamknięty. Tzn prowadzi go właścicielka w innym miejscu ale...
~Joasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 marca 2019

nie polecam przy bardziej skomplikowanych przeróbkach wątek zamknięty Korzystałam z usług tych pań 2 razy. Za pierwszym razem tylko skracałam kilka...
~M
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lutego 2018

Traktowanie klienta jak intruza - nie polecam! wątek zamknięty Z usług firmy "Star" korzystałem 3 razy - za pierwszym razem zwężałem...
~Były klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 czerwca 2017

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Jestem stałą klientką punktu krawieckiego w Almie. Usługi powierzone paniom...
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 września 2016

Bardzo fajnie! wątek zamknięty Korzystam z usług w tym punkcie już od jakiegoś czasu i za każdym razem...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 września 2016

Klientka - opinia wątek zamknięty Wymieniałam zamek w spodniach. Raz wymieniłam wlasnie u tych pań, zepsuł sie....
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2016

Szybko i fachowo! wątek zamknięty Jestem klientką usług krawieckich w Almie od lat, zawsze zadowolona. Ostatnim...
~Tamara
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 czerwca 2015

POLECAM wątek zamknięty Punkt usługowy godny polecenia. Miła, fachowa obsługa. Usługi wykonane z...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

Polecam serdecznie wątek zamknięty Bardzo polecam. Fachowa obsługa, usługa wykonana na najwyższym poziomie i to...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

Bardzo fajnie :D ! wątek zamknięty Jestem całkowicie zadowolony. Przerabiałem kilka rzeczy, wszystko szybko i...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 marca 2013

Bardzo Polecam! wątek zamknięty Szybko, miło, profesjonalnie i przystępne ceny. Gorąco polecam.
~Adam
-

dodano: 13 lutego 2013

Polecam !!! wątek zamknięty Fachowa obsługa. Panie bardzo miłe, i równie zdolne:)
~Alicja
-

dodano: 12 lutego 2013

omijać szerokim łukiem!!! wątek zamknięty juz wiadomo dlaczego pseudokrawcowe pobierają należność z góry. zniszczona...
~ja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 lutego 2013

Absolutny brak szacunku do klienta wątek zamknięty Potrzebowałam obniżyć stan w spodniach. gdy podeszłam do punktu żadna z pan...
~beata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lutego 2012

Jestem zachwycona wątek zamknięty Panie uszyły mi przepiękną sukienkę na wesele siostry, chodziłam długo po...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 stycznia 2012

Sukienka wątek zamknięty Gorąco polecam i dziękuję za przeróbkę sukienki, w której idę na studniówkę....
~Marta
-

dodano: 7 stycznia 2012

Kurtka wątek zamknięty Moja ulubiona kurtka została tam potwornie oszpecona przez pseudo panią...
~Mariusz
-

dodano: 26 grudnia 2011

Gosik614 - opinia wątek zamknięty nie polecam całkowicie!!!!!!!! zadzwonilam przed wyjazdem z domu do...
~Gosik614
1

dodano: 22 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry