Widok

Starające się LIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A więc..... oficjalnie potwierdzam !!Jestem w 7t5dc :):):):) Serduszko nasze kochane bije i Oby sie nic nie zmieniło.Przesyłam Wam Kochane dziewczyny pozytywne fluidki!! Trzeba wierzyć , że sie UDA !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ide w czwartek na bete i inne badania,a potem z wynikami w poniedziałek do gina... Boje się,ale też mam nadzieje,że usłyszę dobrą wiadomość ;-)))
Obajwy mam ciążowe i okresu brak od tygodnia,ale wole nie zapeszać trzymajcie kciuki :-)))
Kruszyna gratulacje. :*

Kurde a ja w tyle i tyle i szans brak.. Już powinien mi się kończyć drugi cykl, a mi się jeszcze jeden nie skończył. 32 dni brałam luteinę i mam czekać na @, ciekawe kiedy przyjdzie, bo już mam dość... Czuje się taka napompowana jak przed okresem tyle, że tak się czuję już 3 tyg a jest to bardzo męczące... :/
mutti ten pierwszy cykl zawsze jest taki dluzszy a ptoem powinnas z luteina dostawac z zegarkiem w reku :)
i fakt to uczucie napompowania jest straszne.....
Agniuszka, Kruszyna gratuluje!

Kto w tyle, ten w tyle......
Serdeczne gratulacje Agniuszka :-):-)spokojnych i zdrowych 9 miesięcy dla Ciebie i Dzidzi :-):-):-)
Agniuszka i AgaB gratulacje-dbajcie o siebie dziewczyny.

Ja jutro mam wizytę i jak wszystko sie potwierdzi to wtedy założę nowy wątek-już nie mogę się doczekac.

nulka co do cennika z akademi medycznej to zaraz postaram sie go znaleźć.
a ja caly czas mam nadzeje, ze jak sie tak u agnieszek posypalo to i moja kolej nadejdzie :)

oczywsicie gratuluje wszytkich podwojnych kreseczek !
gratulacje dla wszystkich dziewczyny :) ja też chciałam się dziś pochwalić dobrymi wieściami, ale moja ciąża obumiera, wcześniej nic nie pisałam bo nie chciałam zapeszać, szybko się dowiedzieliśmy, jednak radość trwała krótko bo od razu miałam plamienia, a potem krwawienia choć beta hcg rośnie cały czas to dużo za mało, nasz doktor nie daje jej już szans, znaczy ona jest tylko w teorii, a w praktyce nie ma
Karolinka :( :( :( trzeba miec nadzieje...
Karolinka tak bardzo mi przykro:(
:(:(:(
dziewczyny, ale to ma być miły wątek, po prostu jedni mają łatwą drogę i szybką do macierzyństwa a inni pod górę - życie; ja się cieszę, że innym się udaje i każdej z was życzę wszystkiego dobrego
wiecie... ja miałam starcie w weekend z teściową (kobitka ze wsi), która długo mi/nam tłumaczyła, że to teraz się porobiło - jakieś poronienia, chuchanie-dmuchanie w ciąży i inne głupoty; a ona czwórkę dzieci urodziła i luzik; a poronienia to jakieś dziwactwa, które w obecnych czasach wyszły...

w końcu się wqrwiłam i się pytam, kiedy dowiadywała się o tym, że jest w ciąży - no jak ze dwa miesiące @ nie było - to ja jej mówię, że teraz wiemy w okolicach @, a nie dwa miesiące później - a większość poronień to właśnie w tym okresie, kiedy ona mogła co najwyżej podejrzewać ciążę, występuje...
na szczęście nic nie odpowiedziała, bo już się nakręcałam (a miałam na co...)

karolinka - co nas nie zabije, to wzmocni...
Karolinka..tak mi smutno sie zrobilo..:(( przykro mi..

w ogole co chwile ryczec mi sie chce jak sie dowiaduje o czyims nieszczesniu zwiazanym z dzieciatkiem,albo i szczesciu..raz sa to lzy szczescia i radosci a innym razem smutnku..niestety ten drugi coraz czesciej sie pojawia:((

dzisiaj mija 1 miesiac naszego malzenstwa..chce zabrac mojego meza na kolacje..rzadko teraz wychodzimy wiec powod dobry..tylko czy uda mi sie to..hm..ciagle siedzi w sypialni..i ją remontuje..:/
mi też jest bardzo smutno...
Karolinka, chyba nie ma innej osoyb, ktorej bardziej kibicuje niz Tobie. strasznie mi przykro, ze sie nie udalo. Ale skoro teraz udalo sie chociaz na mala chwilke, to znaczy, ze jest nadzieja na kolejna ciaze. trzymam mocno kciuki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ostatnio rozmawiałam z kolezanką, której znajoma pracuje w invicta... i mówi, ze jest coraz gorzej i coraz młodsze pary przychodza na badania nieplodności.. takie gó*niane czasy nas zastały :/ az strach pomyslec, czy my sie w ogole wnuków doczekamy....
dziewczyny, wiem, że mogę napisać coś kontrowersyjnego, ale myślę, że trochę przypadków problemów z płodnością jest efektem wcześniejszego brania pigułek anty

ktoś ostatnio rzucił tez taką tezę, że my, jako dzieci, dosyć ostro, przy byle chorobie, faszerowane(ni) byliśmy antybiotykami itd - i nei wiadomo, w jaki sposób się to na nas odbija...

ale to są tylko tezy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agniuszka, serdeczne gratulacje:))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry