Widok

Starające się LIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A więc..... oficjalnie potwierdzam !!Jestem w 7t5dc :):):):) Serduszko nasze kochane bije i Oby sie nic nie zmieniło.Przesyłam Wam Kochane dziewczyny pozytywne fluidki!! Trzeba wierzyć , że sie UDA !!!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja od 5 dni mam codziennie dwie kreski i ta testowa mocniejsza od kontrolnej czyli jestem przed owulacją niby cały czas nie miałam słabszych kresek wcześniej nie wiem co myśleć ....
ja tez mam problem..otoz dzisiaj jest 23dc a ze mam bardzo niereguralne ciezko mi trafic w owu..no i dzisiaj dostalam i zrobilam test..i tak..kreska kontrolna jest dosc mocna..a ta druga bardzo slaba..i nie wiem co mam myslec..czy jestem juz po owu (czy na tescie widac wtedy 1 kreske czy zaraz po owu moga pojawic sie dwie-jedna gruba druga slabsza??) czy jestem jeszcze przed? czytalam w necie,ze jesli ta druga kreska jest slaba to test jest negatywny i trzeba powtorzyc za 12 godzin badz w kolejnym dniu..w takim razie sie jest przed owu..dobrze kumam?? pomocy bo nie wiem ile jeszcze testow wysikac mam:P
image

No to ja dziewczyny już staram się z mężem 3 cykl. Ostatnio mój cykl trwał 28 dni a 12 września miałam pierwszy dzień okresu. Mierzę temperaturkę i robię testy owulacyjne i nie wiem co o tym myśleć. Dzisiaj 16 dzień cyklu, ja testy robię od 23.09 czyli od 12 dnia cyklu. Codziennie śa starania z mężem bo testy codziennie wychądza dwie grube kreski. Dzisiaj zrobiłam już 5 test i dalej dwie kreski (już 5 dzień) i nie wiem co dalej się starać ??/??
fiuuu AgaB dobrze , ze sie wkońcu odezwałaś.Ja gdzieś niedoczytałam , ze bylłas na urlopie i kurczaki powiem Ci , że sie denerwowałam, że to milczenie coś oznacza.łooomatko ciesze się że jestes:) Odpocznijcie sobie :)
image
Dobrze, ze już jesteście i wsio ok :)
image

temperaturę trzebaby mieć do czego odnieść - poprzednich pomiarów, ale wygląda baaardzo obiecująco:)
test również wskazuje, że to ostatni chwile na próby w tym cyklu - także dziś i jutro nie próżnować;P

my wróciliśmy z urlopu i jeszcze nie mam sił się zalogować dziś już...

pozdrawiam staraczki
czy temperatura 37,4 i test owulacyjny z grubą krechą testową mocniejszą od kontrolnej wskazuje na jajeczkowanie?

Proszę pomóżcie :)
dzieki i wzajemnie :)

mi już to straszne cisnienie przeszło :) na szczęście :) najgorzej było na początku... pierwsze 3 cykle były na pewłnym luzie, 3-4 nastepne zaczęły sie nerwy i płacz, kolejne to już straszne ciśnienie bo co chwila jakaś koleżanka zachodziła, albo rodziła, a po 1,5 roku jestem juz wyluzowana i myślę że poprostu w końcu musi się udać!!! nie ma innej opcji :) chciałabym żeby się udało do końca roku, a jak nie to będziemy się martwić co zrobić dalej :)
oj adziula nie nadazymy za tymi chlopami:) a tak w ramach pozytywnego myslenia to moja przyjaciolka w kwietniu wyszla za maz, ma 39 lat i dzisiaj jest w 13 tyg ciazy:) pierwsze dzidzi i jak narazie na usg wszystko ok wyszlo takze ja sie troche podnioslam na duchu i przeszla mi zalamka z wiekiem:) mam czas:) takze glowy do gory:)
to dalej trzymam za Ciebie kciuki :) dobrze, ze masz takie podejscie :)
image

nulka, złudzenia prysły :( przylazła ta wstrętna @ :(

no cóż... nowy cykl, nowe możliwości :)
Adziula czasami płodność wraca mimo wszystkiego i na to nic i nikt nie ma wpływu...mam nadzieję, że ten cykl u Ciebie był taki tragiczny, a kolejny już będzie normalny...a im szybciej wywołane krwawienie moim zdaniem tym lepiej
imageimage
Basieniak dzieki sliczne,podnioslo mnie to troche na duchu,bo gp powiedzial mi, ze moze mi wywolac krwawienie ale to nie spowoduje, ze wroci mi plodnosc, dlatego juz bylam zakrecona. ale jesli mowisz ze to bedzie normalny cykl to super.
image

image
Adziula owulka powinna być...z pierwszym dniem @ zaczyna się nowy cykl i nowe jajeczka dojrzewają więc cykl nie powinien być stracony
imageimage
gratuluje wszystkim i zazdroszcze! ;)
my jeszcze troche poczekać musimy.. :) :*
image
LG, jak tam :) ?
image

roli ja sie od meza dowiedzialam, ze sie mu narzucam!!! oj cale szczescie, ze u nas nie okrest staranek, bo ja juz mu pokaze jak to ja sie narzucam. a najlepsze jak polozylismy sie do lozka wczoraj, a on zaczyna sie przymilac i mowi do mnie, ze teraz jest czas zebym mu sie narzucila.... oj popamieta mniej on! a jutro 3 rocznica slubu...wrrrr

u mnie jeszcze 2 dni luteina a potem zobaczymy. tak sie caly czas zastanawiam, czy po okresie wywolywanum luteina mam co liczyc na owulke czy to raczej cykl stracony?
image

image
kobritta:(((
a mnie maz napastuje, ciagle tylko wylicza kiedy powinnam miec dni plodne i takie tam, a mi sie nie chce nic, zupelnie nic:(
hey Dziewvczyny:-)

jak tam po weekendzie u Was? u nas spokojnie..spalismy pierwsza noc dzisiaj w nowej sypialni..spalo sie super choc budzilam sie kilka razy bo balam sie,ze zaspie..ale ogolnie bylo bardzo fajnie spac w nowym pokoju:-))

milego dzionka Wam zycze:-)
image

mam taka nadzieję, chociaż po 1,5 roku bezefektownych starań podchodze do tego dość zimno i wolę się nie nakręcać :)

do zapisywania tempki mam programik na komputerze :) nie muszę się dzięki temu nigdzie logować :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry