Widok
ja tez mam problem..otoz dzisiaj jest 23dc a ze mam bardzo niereguralne ciezko mi trafic w owu..no i dzisiaj dostalam i zrobilam test..i tak..kreska kontrolna jest dosc mocna..a ta druga bardzo slaba..i nie wiem co mam myslec..czy jestem juz po owu (czy na tescie widac wtedy 1 kreske czy zaraz po owu moga pojawic sie dwie-jedna gruba druga slabsza??) czy jestem jeszcze przed? czytalam w necie,ze jesli ta druga kreska jest slaba to test jest negatywny i trzeba powtorzyc za 12 godzin badz w kolejnym dniu..w takim razie sie jest przed owu..dobrze kumam?? pomocy bo nie wiem ile jeszcze testow wysikac mam:P
No to ja dziewczyny już staram się z mężem 3 cykl. Ostatnio mój cykl trwał 28 dni a 12 września miałam pierwszy dzień okresu. Mierzę temperaturkę i robię testy owulacyjne i nie wiem co o tym myśleć. Dzisiaj 16 dzień cyklu, ja testy robię od 23.09 czyli od 12 dnia cyklu. Codziennie śa starania z mężem bo testy codziennie wychądza dwie grube kreski. Dzisiaj zrobiłam już 5 test i dalej dwie kreski (już 5 dzień) i nie wiem co dalej się starać ??/??
dzieki i wzajemnie :)
mi już to straszne cisnienie przeszło :) na szczęście :) najgorzej było na początku... pierwsze 3 cykle były na pewłnym luzie, 3-4 nastepne zaczęły sie nerwy i płacz, kolejne to już straszne ciśnienie bo co chwila jakaś koleżanka zachodziła, albo rodziła, a po 1,5 roku jestem juz wyluzowana i myślę że poprostu w końcu musi się udać!!! nie ma innej opcji :) chciałabym żeby się udało do końca roku, a jak nie to będziemy się martwić co zrobić dalej :)
mi już to straszne cisnienie przeszło :) na szczęście :) najgorzej było na początku... pierwsze 3 cykle były na pewłnym luzie, 3-4 nastepne zaczęły sie nerwy i płacz, kolejne to już straszne ciśnienie bo co chwila jakaś koleżanka zachodziła, albo rodziła, a po 1,5 roku jestem juz wyluzowana i myślę że poprostu w końcu musi się udać!!! nie ma innej opcji :) chciałabym żeby się udało do końca roku, a jak nie to będziemy się martwić co zrobić dalej :)
oj adziula nie nadazymy za tymi chlopami:) a tak w ramach pozytywnego myslenia to moja przyjaciolka w kwietniu wyszla za maz, ma 39 lat i dzisiaj jest w 13 tyg ciazy:) pierwsze dzidzi i jak narazie na usg wszystko ok wyszlo takze ja sie troche podnioslam na duchu i przeszla mi zalamka z wiekiem:) mam czas:) takze glowy do gory:)
roli ja sie od meza dowiedzialam, ze sie mu narzucam!!! oj cale szczescie, ze u nas nie okrest staranek, bo ja juz mu pokaze jak to ja sie narzucam. a najlepsze jak polozylismy sie do lozka wczoraj, a on zaczyna sie przymilac i mowi do mnie, ze teraz jest czas zebym mu sie narzucila.... oj popamieta mniej on! a jutro 3 rocznica slubu...wrrrr
u mnie jeszcze 2 dni luteina a potem zobaczymy. tak sie caly czas zastanawiam, czy po okresie wywolywanum luteina mam co liczyc na owulke czy to raczej cykl stracony?
u mnie jeszcze 2 dni luteina a potem zobaczymy. tak sie caly czas zastanawiam, czy po okresie wywolywanum luteina mam co liczyc na owulke czy to raczej cykl stracony?