Widok

Starające się LIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A więc..... oficjalnie potwierdzam !!Jestem w 7t5dc :):):):) Serduszko nasze kochane bije i Oby sie nic nie zmieniło.Przesyłam Wam Kochane dziewczyny pozytywne fluidki!! Trzeba wierzyć , że sie UDA !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgaB, ale cos w tym musi byc ja tez juz slyszalam pare razy ze tabletki anty niejako moga byc przyczyna problemow z zajsciem a prawda jest taka ze jemy wiecej chemii, wdychamy zatrute powietrze i stres zycia codziennego nie pomaga w zafasolkowaniu:((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinka29 strasznie mi przykr:(

nulka tu masz cennik akademi medycznej: http://www.uck.gda.pl/images/cennik/centralne_laboratorium.pdf ,co prawda tam jest napisane,że niby obowiązuje na 2010r,ale jak ja robiłam badania to wychodzi na to,że ceny się nie zmieniły, ewentualnie możesz zadzwonic pod nr: 58-349-27-68 i się dopytac.
noooo, ale Ci co nie chcą albo co gorsza nie powinni mieć dzieci to płodzą i płodzą i końca nie widać, tylko wychowywać potem nie ma komu
Dzięki Akamara... :)
Kilka dni mnie nie było i co? dwa wątki nowe!! :D
AgaB raz jeszcze gratuluję - ale Tobie to już en razy gratulowałam, także osobiście ;P

Agniuszka!!!!! WoW!! Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z całego serducha się cieszę i życzę by Wam zdrowo i spokojnie mijało 9miesięcy!! :D

I jak to któraś wcześniej zauważyła, posypały się wątki Agnieszek - to może i ja będę następna?? :> Kto wie ;P
Karolinka29,
ja mam nadzieję,że jednak Twoja ciąża się utrzyma... trzeba walczyć. mam koleżankę, u której też tak jak u Ciebie beta powolutku rośnie i plamiła od samego początku. dostała jakies leki i od 6 tygodnia ciąży leży plackiem. ale ciąza jest...
nie trać nadziei proszę Cię.
no wlasnie Karolinko ja tez mam andzieje, ze moze ejdnak sie utrzyma Twoja ciaza
dokladnie taka sytuacje znam teraz na swiezo, znajomej lekarz powiedzial, ze nie ma szans, nie bylo serduszka, zaczela plamic i krwawic ale beta urosla i po tygodniu okazalo sie, ze serduszko juz jest, dostala luteine i przykaz lezenia - mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobnie !
Karolinko bardzo Mi przykro,ale trzeba mieć nadzieje... Może nie będzie to łatwa droga,ale mówie Ci uda Wam się utrzymać tego dzidziusia w brzuszku.Walcz maleństwo... walcz!!!Trzymam mocno kciuki :-)))
Dziewczynki,a Mi też kibicujecie :-) ?Ja jutro ide na badania do laboratorium,a w poniedziałek na wizyte go gina.A powiedzcie Mi Kochane wyniki bety są na nastepny dzień,bo robie je pierwszy raz?
Dzis mija 36 dc a @ jak nie było tak nie ma,a objawy są... Trzymajcie kciuki :-))) Po trzech miesiącach obniżania prolaktyny i brania tabsów na tarczyce jest nadzieja :-)))
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa i wsparcie, ja nadzieję będę miała dopóki nie usłyszę ostatecznie, że to koniec; pyszotka trzymam kciuki :) co do bety u mnie w klinice jest wynik po 2 godzinach, ale u mojej mamy w ośrodku na drugi dzień albo i po 2 dniach roboczych
z betą, tak jak Karolinka napisała, zależy
w invicie możesz po kilku godzinach na ich stronie sprawdzić wynik
są laboratoria na następny dzień

podobno w szpitalu można też w tym samym dniu, ale nie sprawdzałam
pyszotka, oczywiście,że kibicujemy :)
My tu wszystkie za siebie mocno trzymamy kciuki i mocno sobie kibicujemy :)

Karolinka, trzymajcie sie dzielnie, duzo odpoczywaj, nie dziwgaj i dawaj znać co słychać !!! :)
Pyszotka a test robiłaś? Ja trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&
Karolinka ja też krwawiłam i miałam tabletki na podtrzymanie, ale nie wiem jak było z betą, bo w Irlandii to kiepsko z tym badaniem, a maluszek jest z nami...może Twój też zrobi Ci niespodziankę i zostanie z Wami, bardzo mocno za to trzymam &&&&&&&&
ja tez 3mam kciuki.;-))

wlasnie sie dowiedzialam,ze moja bliska kolezanka jest w ciazy:-) w 5 tyg..a termin ma w moje urodziny:-)

az sie poryczalam..ciagle ost. rycze..

to cudowna wiadomosc..

juz nie moge sie doczekac kidy sama bede cieszyla sie swoimi 2kreskami..ale poki co mam @..w sumie 3dzien,ale jakby sie konczyla..

najgorsze jest to,ze mam nieregularne i nie wiem kiedy mam plodne a kiedy nie..i kiedy przyjdzie 2 albo i nie..
Dziękuje Dziewczyny :-))) Uwielbiam Was!!!Ja po prostu czuje,że Wy znacie się od lat,a Ja tu tak z "ulicy przyszłam" i ciężko tak wejśc w dobrze zgraną grupę... Ale miło Mi,że traktujecie mnie jak jedną z Was-staraczek.Dziekuję i już jakieś bzdury,że jestem na "wygnaniu" do głowy Mi nie będą przychodzić :-))) Ja tez mocno trzymam za Was wszystkie kciuki... :-)))
Pyszotka - ja tez jestem taka "z ulicy" bo od niedawna jestem na forum..i przylaczylam sie do Staraczek..wlasciwei to one przygarnely mnie i powitaly bardzo serdecznie:-))

takz,e jestesmy wszystkie sobie rowne i bliskie..tak mysle:-)
Witam

Ja mam jutro dzień spodziewanej miesiączki - i mam nadzieję że nie dostanę !!! Cykl mam 25 dni a 26.08.2011 podejrzewam że mieliśmy owulację więc działaliśmy 2 dni przed , 26.08.2011 i 2 dni po. Dzisiaj jest 24 dzień cyklu. Od tygodnia 1.5 tygodnia codziennie boli mnie podbrzusze a dzisiaj zaczęły boleć cycki. Nie wiem czy to na okres czy nie :P Wczoraj robiłam test ale nic nie wyszło :(:(:( więc czekam żeby tylko ten okres się nie pojawił......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry