Widok

Starające się LIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A więc..... oficjalnie potwierdzam !!Jestem w 7t5dc :):):):) Serduszko nasze kochane bije i Oby sie nic nie zmieniło.Przesyłam Wam Kochane dziewczyny pozytywne fluidki!! Trzeba wierzyć , że sie UDA !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adziula, mieszkam we wschodnim londynie, a rodze w newham general hospital, czyli w tym co ma zla opinie...
ang.sluzba nie jest idealna, ale podkreslam, jak sa problemy to dzialaja szybko itp, u mnie w tej ciazy sa komplikacje i zlego slowa nie powiem, bo chyba niektorzy nie wiedze co to sa komplikacje itp, a jak Blanka urodzila sie to tez na OIOM trafila i najwyzszej klasy byl sprzet itp, pozniej w slynnym GOSHU bylysmy wiec jak cos dzieje sie to dzialaja.
pewnie wkurzaja mnie pewne rzeczy itp, ale teraz mysle, ze najwazniejsze jest zdrowie moje i dziecka...
A więc... wczoraj powinnam dostać okres....- nie dostałam :):):) dzisiaj też nie... Zrobiłam wczoraj testy 2 na jednym dopiero po 15 minutach pojawiła się bladziutka różowa kreseczka :):) drugi nic nie wykazał. Strasznie boli mnie podbrzusze i dół pleców i czuję przy jajnikach łaskotanie :) Myślicie że można się już zacząć ostrożnie cieszyć ??????

Chyba się udało - mam taką cichą nadzieję:)
Asiunia, ja za Ciebie mocno trzymam kciuki !! tak samo za ja-dwisie, która tu już nie zagląda... wierze, ze Wam sie uda !!!

monika848, ciężko powiedzieć... na testach jest napisane, zeby po chyba 10 min nie sprawdzac testu... spróbuj jutro zrobic kolejny...
Wiem zrobię jutro z rana następny test, chociaż mam małą nadzieję ponieważ okresu nie mam - a cykle mam reguralne. Mam nadzieję że się uda.
test z tego co wiem , od razu powinien pokazać dwie kreski bladziutkie lub ciemne ale od razu.Po 10-15 min nie należy odczytywać wyniku. Spróbuj jutro lub za dwa dni.
Ja miałam napisane na teście że nie należy czytać wyniku po 30 minutach. Ta druga blada kreseczka pojawiła się po 10 minutach jak test wysechł więc nie wiem co mam już myśleć. Jutro rano zrobię następny tes. Wczoraj go robiłam popołudniu ok 16.00 może dlatego tak wyszło- już sama nie wiem
dziękuję nulka...dlatego jeszcze zaglądam do Was, bo mogę się co nieco dowiedzieć,wyżalić, a także podtrzymujecie mnie na duchu :)
buziaki Dziewczyny, dzięki.
dziewczyny, tak się właśnie zastanawiam...
czy oznaką czegoś moze być brak bólu miesiączkowego?
bo zawsze pierwszego dnia mnie bolał brzuch, oczywiście nie tak bardzo mocno, ale odczuwalnie i upierdliwie. a w tym miesiącu mnie nie boli wcale...
ej Nulka, a za mnie kciukasy trzymac nie bedziesz? Wez trzymaj co.... Ja tu weteranie jak Asiunia.

Asiunia - ja co drugi miesiac mam bezbolowy a co drugi umierajacy z bolu....
ja miałam zawsze każdy miesiąc bólowy, a teraz, gdyby nie widoki na dole :) , to nie wiedziałabym, że mam @.
Asiunia czasem tak jest , możesz mieć w kółko bólowe.A raz lajtowe bez bólu .
Hej witam was ja wczoraj robiłam betę dzisiaj odebrałam wyniki i wyszło 228,9 mIU/ml tak więc w przyszłym tygodniu wizyta u ginki mam nadzieję że wszystko będzie dobrze... :)
no to ładna beta :) a u mnie bóle brzucha coraz silniejsze, krwawienie również więc czekam na poronienie chyba, ale strasznie mnie to wkurza, chciałabym być już po wszystkim...
Makuszka, bez urazy :) za wszystkie trzymam mocno kciuki :) tylko nie umiem zapamietac wszystkich nicków ;)

Kruszyna... super ! niech beta rośnie ! :)

Karolinka :((( a bierzesz jakies leki ??
no biorę Luteinę cały czas tak jak lekarz kazał i sporo jej biorę bo 12 dziennie, w środę mam kolejną wizytę, ale jak stan się taki będzie utrzymywał albo pogarszał to raczej zgłoszę się do szpitala
a bylas tylko u swojego gina ?? ja bym to chyba z innym skonsultowała...
takie historie sie czasem czyta, ze az strach...
cześć Dziewczyny, ja do Was jeszcze zaglądam, ale już nie piszę, bo czuję to samo, co napisała kiedyś Makarena - że moje problemy już nie na ten wątek...
dziękuję jednak bardzo, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta :) Nulka, bardzo dziękuję za pamięć i kciuki, choć obawiam się, że mnie chyba przyjdzie się poddać...

Karolciu, tak strasznie mi przykro, tak czułam, że coś się dzieje, bo milczałaś ostatnio, tak bym chciała, aby ta historia jednak skończyła się dobrze... ściskam Cię mocno :*
ach, zapomniałabym, ostatnio myślałam przede wszystkim o Karolince, a tu przecież były i dobre wieści.

a zatem serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamom z tego wątku :)
ja-dwisia napisałam do ciebie na facebooku jakieś 2 tyg. temu, ale nie odpisałaś; co do konsultacji u innego lekarza to nawet mi to przez myśl nie przeszło gdyż mój to jeden z najlepszych w Trójmieście, cały czas jest bardzo dokładny, konkretny, zawsze wszystko sprawdza wnikliwie także nie mam powodów by mu nie wierzyć; ja na każdej wizycie mam bezwzględnie USG

ale wiecie była u mnie wczoraj koleżanka która poroniła w 12 tyg., poszła sobie na USG zobaczyć swoje dziecko a tam się okazało, że ono nie żyje już od 6 tyg.! przeżyłam szok normalnie jak ona mi powiedziała, że jak poszła do ginekologa na wizytę bo test z moczu pokazał ciąże i ona sobie policzyła że to 8 tydz. to lekarka zbadała ją tylko ręcznie i poza skierowaniami na ogólne badania nie zleciła ani usg ani beta HCG, a koleżanka jako że pierwszą ciążę przeszła normalnie i zdrowo i teraz też się czuła ok poza delikatnymi objawami ciążowymi postanowiła iść na USG dopiero tak późno, a tu zonk... koszmar
o kurcze Karolinka, bo ja prawie w ogóle na facebooka nie zaglądam i ogólnie ostatnio nigdzie mnie nie było, przez tydzień nie miałam dostępu do netu, teraz mam dużo pracy - zaraz idę zobaczyć, co napisałaś :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry