Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TRAGEDIA ! wątek zamknięty Rezonans magnetyczny za 500 zł, na wyniki badan czekam już 12 dni, pani z...
~klient
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2013

POWIINI ZMIENIĆ OBSŁUGĘ wątek zamknięty Popieram pozostałe opinie,jedna pani z obslugi,w ciemnych wlosach powinna...
~pacjentka
1

dodano: 8 listopada 2012

Przecietnie wątek zamknięty Wszystko byloby dobrze?gdyby nie fakt ze na opis czeka sie bardzo dlugo...jak...
~Mirek
-

dodano: 2 stycznia 2013

Opinia wątek zamknięty Panie z recepcji opryskiliwe,pan technik zajęty rozmową z kolega przez całe...
~Dorota
-

dodano: 21 grudnia 2012

niezadowolona - opinia wątek zamknięty nie jestem zadowolona z obsługi. lekarz który mnie badał bardzo dziwny nie...
~niezadowolona
-

dodano: 15 listopada 2012

mala - opinia wątek zamknięty Czysto ładnie przyjemnie. Obsługa może średnia ale nie najgorsza . Wiem że...
~mala
-

dodano: 22 sierpnia 2012

kiepsko wątek zamknięty Sądziłem,że płacąć niemałą kasę za usługę będzie to wyższy poziom usług....
~STEF
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 czerwca 2012

fatalna obsługa wątek zamknięty Gburowaty technik pozwalający sobie na teksty poniżej poziomu, którego można...
~M
-

dodano: 26 czerwca 2012

Recepcjonistka jest okropnie wredna!! wątek zamknięty Gdyby nie młoda, krągła recepcjonistka, która ma minę jakby siedziała tam za...
~Marzena
1

dodano: 24 listopada 2011

Klinika wątek zamknięty Ogólnie gdyby nie ta Pani recepcjonistka moje samopoczucie po wyjściu było...
~Kultura
1

dodano: 14 listopada 2011

doskonałe wyposażenie i poczucie bezpieczeństwa wątek zamknięty Polecam Starmed i dr Augustyniaka. Doskonałe wyposażenie gabinetu,...
~Kasia
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2010

Turnowski Artur - opinia wątek zamknięty Naprawdę polecam. Szybko, milo i fachowo.
~Turnowski Artur
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

12

wątków

do góry