Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja Kunecka - ocena Serdecznie polecam Panią Katarzynę Kaszubę, która była nasza pośredniczka w...
~Patrycja Kunecka
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 5 listopada 2025

Czesław Smyk - ocena Katarzyna Kaszuba z agencji Starnawska, Bodeńska Nieruchomości to wyjątkowo...
~Czesław Smyk
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 października 2025

Siostry z Gdyni - Ela i Iwona - ocena Bardzo profesjonalna, mila i kompetentna pomoc w sprzedazy mieszkania....
~Siostry z Gdyni - Ela i Iwona
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 października 2025

Aleksandra - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Patrycją. W ilości papierów...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 października 2025

Konrad - ocena Agencja w pełni profesjonalna przede wszystkim skuteczna bardzo dobra obsługa...
~Konrad
-

dodano: 29 września 2025

Gabriela Sobczyk - ocena Okazało się że wybór Pośrednictwa w sprzedaży domu i kupno za to dwóch...
~Gabriela Sobczyk
-

dodano: 28 września 2025

Katarzyna - ocena Mialam przyjemnosc wspolpracowac z Pania Agata. Pani Agata wykazala sie...
~Katarzyna
-

dodano: 27 września 2025

Paweł - ocena Bardzo polecam to biuro nieruchomości, a szczególnie Panią Iwonę Stępińską....
~Paweł
-

dodano: 16 września 2025

Bożena Madziewicz - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Patrycją.Miałam z panią...
~Bożena Madziewicz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 17 lipca 2025

Aleksandra - ocena Współpracujemy z Panią Iwoną od kilku lat przy sprzedaży nieruchomości,...
~Aleksandra
-

dodano: 16 lipca 2025

Przemysław - ocena Współpracuję z agencją Starnawska-Boleńska w zakresie wynajmu dwóch mieszkań...
~Przemysław
1

dodano: 11 lipca 2025

Agnieszka - ocena Pełen profesjonalizm zarówno w przygotowaniu oferty, jak i w obsłudze...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 15 czerwca 2025

Marcin - ocena Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja przez Panią Anię. Z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 9 czerwca 2025

Zadowolony Klient Pani Jolanty - ocena Współpraca z pośredniczką nieruchomości, Panią Jolantą, zaowocowała sprzedażą...
~Zadowolony Klient Pani Jolanty
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 30 maja 2025

Agnieszka i Katarzyna - ocena Solidna i profesjonalna opieka od początku do zakończenia transakcji ....
~Agnieszka i Katarzyna
-

dodano: 26 maja 2025

Marcin - ocena Bardzo profesjonalna pomoc przy sprzedaży mieszkania. Pani Patrycja...
~Marcin
-

dodano: 25 maja 2025

Mikołaj - ocena Polecam serdecznie usługi pośrednictwa wynajmu mieszkania. Wszystko odbyło...
~Mikołaj
-

dodano: 20 maja 2025

Zadowolona Klientka - ocena Chciałbym wyrazić moją wdzięczność za profesjonalną obsługę podczas całego...
~Zadowolona Klientka
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 4 kwietnia 2025

Krzysztof - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy dotyczącej sprzedaży...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 15 marca 2025

Anna Micewicz - ocena Z polecenia współpracowałam z Panią Anną Jankowską z agencji...
~Anna Micewicz
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 30 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry