Widok

Starogard Gdański i okolice - miejsce na wesele poszukiwane.

Szukam pięknego miejsca na przyjęcie weselne (małe, ok. 30 osób)

chodzi mi głównie o okolice Starogardu Gdańskiego - bardziej w kierunku Chojnic

Byłabym bardzo wdzięczna o jakieś pomysły i opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Jakbyś mogła przekazać mi swoją tabelkę, będę bardzo wdzięczna.
My dopiero szukamy i skupiliśmy się głównie na 3 salach, m.in. Ren
w Iwicznie - polecasz.?
e-mail: lutkaa.skalutki@wp.pl

Pozdrawiam
Wlasnie tez slyszalam ze jest malo jedzenia w iwicznie? Jest ktos kto mógłby to potwierdzić i byl tam na weselu kub mial wlasne?
a jak sprawdziło się rozwiązanie z poprawinami w formie bufetu w Iwicznie? Słyszałam, że na poprawiach jest zdecydowanie za mało jedzenia, czy to prawda?
serdecznie zapraszamy do domu weselnego w ocyplu http://www.ocypel.alpha.pl
Na ile osób przeznaczona jest sala w Iwicznie? :) Jak duże były Wasze przyjęcia weselne w tym miejscu?
Miałam tam wesele rok temu 114 os było..... Super
Pan Karol menager wszytko nam dostosował do naszych potrzeb. Prawdziwy koordynator Uroczystości Weselnych..... POLECAM
Byłam oglądać tą salę i zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. okolica też jest piękna. Obawiam się tylko czy ta sala pomieści 100 osób....
GDYNIA
Zespół ,,Od A do Z" cztery osoby: instrumenty klawiszowe, akordeon, perkusja, saksofon, klarnet, Tel. 058-6253566 , kom: 501 613 200. zbigniewk-53@o2.pl ,
Wojtek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tez planuje wesele na 2014, prosilabym serdecznie o ta tabele,pozdrawiam kasia. K.kapcewicz@gmail.com
http://www.40stopni.pl/ byłam na weselu Polsko-angielskim, prowadzonym przez Pana Krzysztofa, było naprawdę spoko, rozmawiał z gośćmi z Anglii, im też się podobało. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Zonal alarm to forum przypadkowo. Szukam zespolu na wesele w sierpniu 2013. Bedzie to wesele mieszane (polsko-angielskie). Bardo Wazne jest by osoby te mowily w jezyku angielskim.
Poproszę i ja o tą tabelkę jeśli można...
asiulek74@tlen.pl
Hej,
jeśli masz jeszcze tę tabelkę, to poproszę o przesłanie. Pewnie trochę się zdezaktualizowała, ale szukam czegoś i chętnie skorzystam z Twoich spostrzeżeń. Pozdrawiam - Ania
mój mail ania-lew@wp.pl

REN Iwiczno

Uwazam, ze miejsce jest w okolicach Starogardu jedyne w swoim rodzaju! Jest pieknie, obsluga przemila, jedzenie pyszne, a menu mozna zawsze dostosowac do swoich potrzeb! :) A Pan Karol jest po prostu nie zastapiony!!! Nie naciaga na niepotrzebne wydatki, wprost mowi jak wszystko wyglada z jego punktu widzenia, jest bardzo ugodowym czlowiekiem i nie macie sie czego obawiac ustalajac z nim cokolwiek! :) Poza tym robi swietne drinki, hahah... :P Nie wiem co by REN zrobil bez tego czlowieka! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogłabyś wysłać mi na mejla ceny na rok 2012? nataliab24@wp.pl
MY też;) ta sama data;)
Ja mialam wesele w hotelu Ren w Stg,ceny 160zl/os+30zl/os poprawiny.Wiec laczna kwota 190zl od osoby z poprawinami.Bardzo polecam,tak jak ktos wyzej wspomnial obsluga i jedzenie znakomite.Natomiast pensjonat Ren w Iwicznie tez jest bardzo ciekawy,lokalizacja super.Mialam miec tam wesele ale blizej nam wszystkim bylo tutaj w Stg.W hotelu z drugiej strony tez jest wyjscie,sa parasole i stoliki takze tez mozna odetchnac troche.
tak sala jest piękna ale ja wybrałam plener:)wysłałam ci wiadomośc na priv potraktuj ja proszę na razie jako nie aktualna:)jak będziesz juz po weselu to się odezwe:)
Zdecydowaliśmy się na Pensjonat REN w Iwicznie

lokalizacja jest pierwsza klasa ! i piękna jasna sala.
można zapytać na co się zdecydowałaś? :)
do góry