Widok

Status studenta.

Mądre głowy, potrzebuje burzy mózgów.

Dostałem fajną pracę, ale w ciągu miesiąca muszę w jakikolwiek sposób uzyskać status ucznia/studenta. Niestety już prawie maj, Obdzwoniłem wszystkie większe szkoły i za wyjątkiem jednej, w której jestem umówiony na poniedziałek nic nie da się zrobić, a tam dodatkowo musiałbym zapłacić dość wysokie czesne. Każdy, nawet wymagający posmarowania sposób będzie dla mnie zbawienny.

Z góry dzięki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
O proszę, jaki kombinator.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
rly ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co jest? Nie rozumiesz słowa "kombinator"?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie, wyrażam swoje niedowierzanie w Twoją czosnkową naturę.
Nie pomagasz, więc wracaj przed telewizor szukać sensacji, kombinatorów i spisków, bo ja chcę tutaj otrzymać odpowiedzi na zadane pytanie, a nie słuchać mędzenia pod nosem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Słuchaj no kombinatorze za dychę, niedoszły studencie z pracą na lewo, nie wkurzaj mnie łapserdaku, co łapówkami szasta.
Powinieneś zamiast pracy, dostać sążnistego kopa w zad, za propagowanie takiego kombinatorstwa. Nigdy w życiu bym nie zatrudnił takiego drobnego cwaniaczka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pff, mów do ręki bo moje uszy nie chcą tego słuchać.
Albo lepiej zamilcz, bo nie masz nic wartościowego do dodania, a z kopami w zad lepiej uważaj, bo nie jesteś anonimowy w internecie i Twoja wyszczekana morda może nie mieć w tym dobrego interesu.

A jeśli tak bardzo Cię boli moja postawa to daj mi swój numer, umówimy się, powiesz mi to prosto w oczy, a nie wylewasz swoje żale na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chcesz do mnie dzwonić? o_O Ale po co... Lepie przyjedź, adres znajdziesz na forum. Panie z RiD Ci podadzą. Zobaczymy, czy jesteś takim wielbicielem kóz (czytaj: kozakiem). Łapówkarzu...^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiesz co zal sluchać twoich wypocin - szukasz burzy mózgów,ale pewnie dlatego ,że Tobie mózg się już zlasował. Jeśli w ten sposób chcesz "załatwić " pracę to jak to o Tobie świadczy ...w ten sam sposób będziesz chciał też zaliczać studia??? szok...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
XYZ, musi smarować, aby jechać, bez smarowania nie ma jechania - taka życiowa dewiza tworzy kolejne patologie, a potem wszyscy się dziwią, że ludzie się nieuczciwi, kwitnie korupcja. Podobno ryba psuje się od głowy, a tu ogon gangreną już zalatuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hmmm...no i nic dziwnego, że potem mamy takich "wykształconych" lekarzy, inżynierów, itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
TO JUŻ PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE JAK TAK MOŻNA OSZUKIWAĆ!
LUDZIE WIĘCEJ POKORY I UCZCIWOŚCI

wypowiedź zmoderowana ( 2012-05-23 18:42:00)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Status studenta jest tylko dla pracodawcy, ponieważ ponosi mniejsze koszty zatrudnienia. I nie wiem komu xyz robi krzywdę, "załatwiając" sobie taki status... Nie ma co się spinać tylko trzeba podziękować rządowi, że bez kombinowania czasami ciężko o pracę a szczególnie tą dorywczą..

Panie Halewicz z taką praworządnością to do PISu zapraszam, zrobi Pan karierę ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie chcę mi się robić researchu, więc podaj tutaj, chętnie się rozerwę.
Btw, dawno nie widziałem równie pyskatego guana jak ty, głupota ludzka codziennie mnie zaskakuje. Ile wyzwisk, zawiści i jadu w małej ledwo wyrastającej od ziemi popierdułce, aż mnie dziw bierze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (719 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry