Widok
W odpowiedzi na komentarze dodam, ze w zaistnialej sytuacji (w urzedzie pracy ofert stazu w okolicy brak) branza jest mniej istotna (mam wykształcenie srednie ogolnoksztalcace), moge sie wszystkiego nauczyc. Zalezy mi na rozwoju i zdobyciu doswiadczenia.
PS. Komentarze nic nie wnoszace do tematu prosze zostawic dla siebie.
PS. Komentarze nic nie wnoszace do tematu prosze zostawic dla siebie.
Mysle, ze akurat na forum takie informacje nie sa potrzebne, tak samo jak np. wstawianie mojego cv w tym wlasnie miejscu (zapoznanie sie z CV odbywa sie w trakcie rozmowy rekrutacyjnej) Uwazam, ze osoby zainteresowane zorientuja sie w temacie lub tez maja doswiadczenie w tej kwestii. Logiczne tez jest, ze zalatwienie wszystkich formalnosci odbywa sie w Urzedzie Pracy (pracodawca osobicie wnioskuje o przydzielenie stazystki- musi spelniac okreslone wymogi) gdzie podpisuje umowe. Reasumujac, zalatwienie formalnosci nie odbywa sie na forum, jest to tylko moj sposob na zorientowanie sie w temacie. Pozdrawiam.
Witam serdecznie. Nie wiem czy zatrudnienie po stazu jest obowiazkowe czy ustalane indywidualnie miedzy UP a potencjalnym pracodawca. Jednak ja wolalabym, aby ewentualnie byla taka mozliwosc, jesli oczywiscie pracodawca bedzie zadowolony z wykonywanej przeze mnie pracy. Mimo wszystko dziekuje za okazana chec pomocy. Pozdrawiam