Widok
Witam serdecznie. Nie wiem czy zatrudnienie po stazu jest obowiazkowe czy ustalane indywidualnie miedzy UP a potencjalnym pracodawca. Jednak ja wolalabym, aby ewentualnie byla taka mozliwosc, jesli oczywiscie pracodawca bedzie zadowolony z wykonywanej przeze mnie pracy. Mimo wszystko dziekuje za okazana chec pomocy. Pozdrawiam
Mysle, ze akurat na forum takie informacje nie sa potrzebne, tak samo jak np. wstawianie mojego cv w tym wlasnie miejscu (zapoznanie sie z CV odbywa sie w trakcie rozmowy rekrutacyjnej) Uwazam, ze osoby zainteresowane zorientuja sie w temacie lub tez maja doswiadczenie w tej kwestii. Logiczne tez jest, ze zalatwienie wszystkich formalnosci odbywa sie w Urzedzie Pracy (pracodawca osobicie wnioskuje o przydzielenie stazystki- musi spelniac okreslone wymogi) gdzie podpisuje umowe. Reasumujac, zalatwienie formalnosci nie odbywa sie na forum, jest to tylko moj sposob na zorientowanie sie w temacie. Pozdrawiam.
W odpowiedzi na komentarze dodam, ze w zaistnialej sytuacji (w urzedzie pracy ofert stazu w okolicy brak) branza jest mniej istotna (mam wykształcenie srednie ogolnoksztalcace), moge sie wszystkiego nauczyc. Zalezy mi na rozwoju i zdobyciu doswiadczenia.
PS. Komentarze nic nie wnoszace do tematu prosze zostawic dla siebie.
PS. Komentarze nic nie wnoszace do tematu prosze zostawic dla siebie.