Przygotowanie do kursy oraz przeprowadzenie nauki jazdy przez najlepszego instruktora Pana Rafał top klasa. Wpajanie podstawowych umiejętności, bezpieczeństwa na drodze oraz zasad poruszania się pojazdem zostaną w mojej głowie do końca życia . Szczególną uwagę należy zwrócić na nacisk jaki jest położony na doskonalenie jazdy. Kończąc kurs nie tylko potrafiłem się poruszać samochodem, ale przedewszystkim juz jeździć jak zaprawiony doświadczeniem kierowca :) . Z instruktorem Rafałem którego szczególnie polecam za zaangażowanie i elastyczność w wyborze godzin na jazdy , ale przedewszystkim za doskonale nauczenie do egzaminu państwowego. Spędzony czas podczas kursu był pełen cierpliwości wyrozumienia , ale nie zabrakło śmiechu. Moje ciekawość dotyczącą jakichkolwiek uwag dotyczących jazdy i zasad na drodze byla zaspakajana precyzyjnymi odpowiedziami dające pełna satysfakcję pytającemu. Szkoła jazdy Delta była wysoko nastawiona na kontakt z kursantem i szczycić się może prędkością i jakością załatwiania spraw. polecam gorąco