Widok

Stock Prestige Problem z odkreceniem nakrętki.

Szanowni Państwo,

Wczoraj byłem na małej imprezie domowej gdzie piliśmy wódkę Stock Prestige. Wypilismy 3 butelki ( 2x 0,7 i 1 x 0.5l). Przy każdej próbie otworzenia butelki mieliśmy problem z odkręceniem nakretki. Próbowało kilku facetów i trzeba było sie nagimnastykować, aby w koncu się odkręciła. Dodam że wódka była zchłodzona w lodówce ( nie w zamrażarce). Kilka miesięcy temu byliśmy u znajomych i tez pilismy 0,5 Stocka i był ten sam problem. Czy ktoś spotkał się z tym problemem?
Proszę o opinie
Zastanawiamy sie nad kupnem takiej wódki na wesele, ale jeśli Goście mają się z nią siłowac to wybierzemy inną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy tydzień temu w sobotę spotkanie rodziców pary młodej i mieliśmy 2 butelki stocka i było to samo! Nawet mój tata się siłował (gdzie normalnie bez problemu odkręca słoiki, których my nie możemy otworzyć), ale w końcu się udało..
image
Miałem ten sam problem na osiemnastce. Było 5 butelek, schłodzonych w lodówce i przy każdej był problem z odkręceniem.

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry