Widok

Stoisko na targi, skąd wziąć?

Mamy niedługo w firmie wyjazd na targi branżowe. Podjęłam się (znaczy zostałam wyznaczona) do zorganizowania stoiska. Tylko że nie wiem skąd je wziąć, przydałaby się chyba jakaś firma? Bo raczej zlecenia dla drukarni i przeniesienia tego na jakieś płyty wielkoformatowe nie widzę..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W zamówieniu targowym masz opcje z zabudową lub bez jezeli chodzi o stoisko. W kwestii o co Ci chodzi nie bardzo rozumiem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie po to cię wyznaczyli żebyś ty zlecała teraz to innej firmie , narzędzia w dłoń i do pracy ! Zlecić firmie to i szef potrafi, a w końcu po coś cię zatrudnił ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

~wdr - głupia uwaga

Autorko, Anna dobrze mówi. W pierwszej kolejności zorientuj się, co oferują same targi, tzn. co dają w pakiecie podstawowym ze stoiskiem, a co można dokupić i wtedy myśl dalej.

LoL Głupia tylko do momentu aż się zorientujesz że jej post to preludium do wstawienia linku reklamującego firmę.

Inne tematy z forum Nauka

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry