Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stokki Rumia wątek zamknięty Obsługa w Stokki rewelacja, jedyny minus to asortyment, który nie zawsze jest...
~Ewa Minge
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 maja 2016

rewelacja! wątek zamknięty Rewelacja! super sklep, super ceny! Zakupy w Stokki to czysta przyjemność i...
~horseslove
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

stała klientka wątek zamknięty polecam, bardzo duży wybór marek w okazjonalnych cenach. marki tylko wysokie....
~aleks - stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

reklamacja wątek zamknięty Uwaga na zakupy w sklepie stokki,obuwie marnej jakości, po miesiącu...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

super rzeczy super ceny wątek zamknięty Ja za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów! Nie było jeszcze...
~Magdaileena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 października 2015

Stokki - obsługa klienta wątek zamknięty Bardzo mnie się nie podoba obsługa klienta w tym sklepie, a także towar typu...
~Mariola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 marca 2015

stokki wątek zamknięty Ceny naprawdę powalają na kolana! Mam nadzieje że sklepów Stokki będzie...
~M
-

dodano: 15 września 2014

Świetna bielizna po okazyjnych cenach wątek zamknięty Jedno z nielicznych miejsc gdzie można kupić markowa bieliznę po okazyjnych...
~Martyna
-

dodano: 20 czerwca 2014

opinie o stokki wątek zamknięty Niezgodność towaru z reklamą , która widnieje na stronie. Przeważnie towar...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 czerwca 2014

Stokki wątek zamknięty Sklep mam blisko wiec mogę zaglądać i oceniać co się zmienia. Promocje są...
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry