Stokrotka

Przedszkola

Gdańsk, Arkońska 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Emilia - ocena Jestem zadowolona z przedszkola. Uczęszcza tam już moje drugie dziecko....
~Emilia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 września 2025

Michał - ocena Jestem bardzo zadowolony z tego przedszkola: pedagodzy wkładają w dzieci całe...
~Michał
-

Edyta - ocena Fantastyczna atmosfera, przytulne miejsce pachnące jedzeniem (mają własną...
~Edyta
-

Alicja - ocena Fantastyczne miejsce dla maluchów. Świetnie zlokalizowana, z dala od dużego...
~Alicja
-

Paweł Podubiński - ocena Najlepsze przedszkole na Przymorzu Małym! Wielki ogród do zabawy, rodzinna...
~Paweł Podubiński
-

Paulina Z. - ocena Polecam, wysyłam tam już drugie dziecko, trzecie też planuję:-) Panie są...
~Paulina Z.
-

Maurizio - ocena Przedszkole ma kilka najważniejszych zalet: duży ogród stała kadre, własną...
~Maurizio
-

Mama dwóch fajnych chłopców - ocena Moi obaj synowie uczęszczają do przedszkola i jestem bardzo zadowolona z...
~Mama dwóch fajnych chłopców
-

Joanna - ocena Z całego serca polecam to Przedszkole. Jedna córeczka jest już Absolwentką,...
~Joanna
-

Paulina S - ocena Polecam to piękne miejsce ️ Cudowna, wykfalifikowana kadra, duży plac zabaw...
~Paulina S
-

Urszula - ocena Wspaniałe przedszkole z prawdziwego zdarzenia. Jedno z dzieci jest już...
~Urszula
-

dodano: 17 września 2025

Beata B. - ocena Przedszkole Stokrotka w Gdańsku to fantastyczne miejsce! Wykwalifikowana i...
~Beata B.
-

Joanna P - ocena Stokrotka jest świetnym miejscem nie tylko pod względem kadry opiekunek, ale...
~Joanna P
-

Martyna - ocena Wspaniale miejsce do którego corka chodzi juz 2lata. Przede wszystkim cudowna...
~Martyna
-

Pioter - ocena Wspaniałe przedszkole i wspaniała opieka
~Pioter
-

Jerzy - ocena Świetne przedszkole, duży ogród, własna kuchnia a przede wszystkim wspaniała...
~Jerzy
-

Anna - ocena Cudowna placówka! Polecam z całego serca!
~Anna
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 19 marca 2025

nie polecam, choroby, brak organizacji, agresja u dziecka wątek zamknięty w tym przedszkolu Panie nie przywiązują uwagi do tego czy dziecko jest za...
~kASIA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

świetne przedszkole! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z przedszkola i z czystym sumieniem polecam go...
~Beata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 marca 2014

mayasun - opinia wątek zamknięty Bardzo bezpieczna lokalizacja, bardzo duży ogród do zabawy. Panie dbają żeby...
~mayasun
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

21

wątków

do góry