Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa - ocena Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam Panią Kasię świetne podejście zarówno do...
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 2 lipca 2025

Witek - ocena Pani doktor po raz kolejny sprawiła że przestałem się bać wizyt u stomatolog....
~Witek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 czerwca 2025

John Gallagher - ocena Ultra-modern, professional with phenomenal results! For several years now,...
~John Gallagher
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 czerwca 2025

Sylwia - ocena Nowoczesność, profesjonalizm i fenomenalne efekty! Od kilku lat regularnie...
~Sylwia
-

dodano: 21 czerwca 2025

Bartosz - ocena Świetna wizyta! Zabieg higienizacji przeprowadzony bardzo dokładnie, a przy...
~Bartosz
-

dodano: 17 czerwca 2025

Zadowolona pacjentka - ocena Bardzo komfortowe miejsce, w którym można kompleksowo zadbać o swój uśmiech....
~Zadowolona pacjentka
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 czerwca 2025

Alicja - ocena Wspaniałe miejsce i lekarze. Pełen profesjonalizm i holistyczne podejście do...
~Alicja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 czerwca 2025

Kropka - ocena Od kilkunastu lat leczę zębiska u dr Kuśmierskiej. Chyba nie trzeba niż...
~Kropka
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Ania - ocena Bardzo ładny gabinet, miła atmosfera i świetna Pani dr Ania. Wykonała mi...
~Ania
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 czerwca 2025

Lawika - ocena Super, Fachowa robota. Polecam !
~Lawika
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 czerwca 2025

Boguslawa Krupowies - ocena Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi oraz leczenia przez doktora...
~Boguslawa Krupowies
-

dodano: 4 czerwca 2025

Michał - ocena Pełen profesjonalizm! Dr Stasyk wie co robi. Przedstawiony przez doktor...
~Michał
1

dodano: 2 marca 2025

Paulina R - ocena Polecam leczenie ortodontyczne w Eurodent Przymorze. Dzięki Dr Robertowi...
~Paulina R
1

dodano: 26 maja 2025

Edyta - ocena Polecam scalling i piaskowanie zębów u higienistki stomatologicznej Pani...
~Edyta
1

dodano: 3 lutego 2025

Robert - ocena Baedzo mila i profesjonalna wizyta. Pan Adrian tlumaczyl krok po kroku co...
~Robert
1

dodano: 22 lipca 2024

Lilijka - ocena Zawsze wychodzę zadowolona z gabinetu, jestem zachwycona poziomem obsługi...
~Lilijka
1

dodano: 10 stycznia 2025

Bożena - ocena Polecam Centrum Stomatologiczne Eurodent na Chełmie. Dr Makaro ma ,,złote...
~Bożena
1

dodano: 31 maja 2025

G - ocena Omijać szerokim łukiem! Niestety, moje doświadczenia z tym ortodontą są...
~G
-

dodano: 15 maja 2025

Joanna - ocena Klinika z prawdziwego zdarzenia, świetnie wyposażona, własne laboratorium,...
~Joanna
-

dodano: 13 maja 2025

Urszula - ocena Chciałam podziękować za znakomicie profesjonalną, kompetentną obsługę,...
~Urszula
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 6 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5014

4192

wątków

do góry