Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena Polecam dr Krupskiego !!! Mialam wszepiane implanty,robiona odbudowe...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 31 lipca 2026

Jakub Rzepniewski - ocena Do tej placówki trafiłem po chorobie anginie Ludwiga. Aby wrócić do pełnego...
~Jakub Rzepniewski
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 lipca 2026

Marzena - ocena Polecam z całego serca. Leczenie u doktora Marcinkowskiego - pełen...
~Marzena
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 30 lipca 2026

Emilia - ocena Polecam z całego serca! Pani doktor to cudowna, przemiła osoba z ogromną...
~Emilia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 lipca 2026

Magda - ocena super!! Długo szukałam gabinetu w okolicy Orunii. Wspaniali lekarze,...
~Magda
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 lipca 2026

Dorota G - ocena Do pani dr. Moniki, przyjeżdżam co roku z Hiszpanii i znam ja od ponad 25...
~Dorota G
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 lipca 2026

Dorota G. - ocena Do pani dr. Moniki, przyjeżdżam co roku z Hiszpanii i znam ja od ponad 25...
~Dorota G.
-

dodano: 24 lipca 2026

urszulamagrian01@interia.pl - ocena Dziękuję za fachową pracę moich zębów, miła serdeczna obsługa doktora...
~urszulamagrian01@interia.pl
-

dodano: 21 lipca 2026

Ela Szuminska - ocena Miałam 3 wizyty u stomatologa i higienizacja. Jestem bardzo zadowolona....
~Ela Szuminska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 lipca 2026

Urszula Banaś - ocena Jestem bardzo zadowolona z opieki . Regularnie korzystam z konsultacji i...
~Urszula Banaś
-

dodano: 17 lipca 2026

Beata - ocena Jestem bardzo zadowolona. Po raz pierwszy tak rzetelnie i profesjonalnie...
~Beata
-

dodano: 16 lipca 2026

Karolina - ocena Profesjonalne podejście, dokładność i rzetelność na najwyższym poziomie....
~Karolina
-

dodano: 15 lipca 2026

Anna R - ocena Moja Mama korzysta od kilku lat z leczenia u p. doktor M. Kozińskiej...
~Anna R
-

dodano: 14 lipca 2026

Barbara Pueniążek - ocena Po tygodniu odpadł metalowy cienki haczyk od dolnej protezki.. Cud, że nie...
~Barbara Pueniążek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 lipca 2026

Margaret Kane - ocena Wykonałam implanty i odbudowę uśmiechu w jeden dzień. Przed zabiegiem...
~Margaret Kane
-

dodano: 27 czerwca 2026

Monika - ocena Odwiedziłam Flow Dental Studio wielokrotnie i jestem niezwykle zadowolona z...
~Monika
-

dodano: 23 czerwca 2026

Magdalena - ocena Jestem bardzo zadowolona z leczenia implantologicznego. Doktor wykazał się...
~Magdalena
-

Janina - ocena Bardzo polecam Flow Dental Studio, szczególnie leczenie endodontyczne. Cały...
~Janina
-

Kasia - ocena Profesjonalizm od pierwszej konsultacji aż po zakończenie leczenia...
~Kasia
-

dodano: 22 czerwca 2026

Ola - ocena Jestem bardzo zadowolona z leczenia u Pani Doktor. Wnikliwa diagnostyka,...
~Ola
-

dodano: 19 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5239

4388

wątków

do góry