Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anastasiia Voronianska - ocena nowy temat Opinia negatywna: Zdecydowanie nie polecam Miladent przy ul. Garncarskiej...
~Anastasiia Voronianska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 29 kwietnia 2025

Marcel - ocena Naprawdę cieszę się, że trafiłem do gabinetu AN-MED. Właśnie skończyłem...
~Marcel
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Dawid - ocena Ząb wyrwany bez problemu,szybko się zagoiło ,wizyta bezbolesna .
~Dawid
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Kropka - ocena Od kilkunastu lat leczę zębiska u dr Kuśmierskiej. Chyba nie trzeba niż...
~Kropka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Justyna - ocena Od kilkunastu lat leczę zęby u p. dr Mileny Cwaliny- Szczodrak. Z każdej...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 marca 2025

Alexlenn - ocena Bardzo profesjonalne podejście do leczenia wykwalifikowani dentyści. Moje...
~Alexlenn
-

dodano: 21 marca 2025

Paulina - ocena Dr Giedroyć to wspaniała dentystka kompetentna, delikatna i pełna empatii....
~Paulina
-

dodano: 16 marca 2025

Maria - ocena Dnia 7.03 poddałam się poważnemu zabiegowi polegającemu na usunięciu sporej...
~Maria
-

dodano: 12 marca 2025

Iza - ocena Dziękuję Panu doktorowi Pióro i całemu zespołowi za profesjonalizm,sprawne i...
~Iza
-

dodano: 11 marca 2025

Nowy pacjent - ocena Najlepszy stomatolog. Pani doktor bardzo miła, uczciwa, konkretna i...
~Nowy pacjent
-

dodano: 3 marca 2025

Michał - ocena Pełen profesjonalizm! Dr Stasyk wie co robi. Przedstawiony przez doktor...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 2 marca 2025

Bogumiła Szymańska - ocena Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę...
~Bogumiła Szymańska
-

dodano: 25 lutego 2025

Anna - ocena Wspaniała klinika, dzięki której odzyskałam swój uśmiech i pewność siebie. Od...
~Anna
-

dodano: 25 lutego 2025

Radzimir - ocena Jestem bardzo zadowolony z przebiegu leczenia i jego efektów końcowych....
~Radzimir
-

dodano: 19 lutego 2025

Piotr - ocena Polecam usługi Pani Edyty Giedroyć. Bardzo delikatnie podeszła do moich zębów...
~Piotr
-

dodano: 15 lutego 2025

biker3city - ocena Super świetna osoba, która zawsze pomoga z zębami. Nasza rodzina jest pod...
~biker3city
-

dodano: 13 lutego 2025

Sławek - ocena jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, w moim przypadku - Pani doktor Mileny...
~Sławek
-

dodano: 13 lutego 2025

Paweł - ocena Bardzo miła obsługa od juz od wejścia .Bardzo dziękuję dr Milenie za fachową...
~Paweł
-

dodano: 11 lutego 2025

Joanna - ocena Wspaniała dr.Halina Szulc-chirurg stomatolog.Profesjonalna...
~Joanna
-

dodano: 8 lutego 2025

Agnieszka - ocena Serdecznie polecam leczenie w tej poradni stomatologicznej. Parę wizyt mam za...
~Agnieszka
-

dodano: 4 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
4991

4176

wątków

do góry