Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jadwiga - ocena Leczę się u pani dr. Hanny Haponiuk od wielu lat, miałam zaawansowaną...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

dodano: 2 lutego 2026

Jola - ocena Jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca.Od samego początku czułam się...
~Jola
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 stycznia 2026

Jola - ocena Jestem pod ogromnym wrażeniem .Miejce bardzo przyjazne, lekarze oraz cały...
~Jola
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Witold - ocena Trzeci raz na przestrzeni 8 lat. Bardzo profesjonalnie i bez dyskomfortu,...
~Witold
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Karolina - ocena W Vivadentalu w końcu poczułam się zaopiekowana. Boję się wizyt u...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Alex - ocena Wyrażam wdzięczność Halinie Popowej, Lekarzowi z wielkiej litery i...
~Alex
-

dodano: 26 stycznia 2026

Joanna Kaszubowska - ocena Bardzo polecam panią doktor Pilek! Jestem bardzo zadowolona z przebiegu...
~Joanna Kaszubowska
1

dodano: 15 grudnia 2025

Elżbieta - ocena Byłam u doktor Ostapiuk, bardzo rzeczowa Pani doktor!!! Wszystko szczegółowo...
~Elżbieta
1

dodano: 18 stycznia 2025

Marta - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Eurodent Jabłoniowa. Dr.Małagocka jest...
~Marta
1

dodano: 20 stycznia 2025

Sylwia.Kaczynska - ocena Bardzo polecam placówkę Euro Dent ul Jabłoniowa.Moja ocena to 6...
~Sylwia.Kaczynska
1

dodano: 4 listopada 2025

Edi - ocena Przyjemnie(o ile u stomatologa może być przyjemnie)profesjonalnie,kak dla...
~Edi
1

dodano: 1 grudnia 2025

Tomasz - ocena Bardzo profesjonalna i rzetelna opieka lekarska. Jestem pod opieką Pani Dr....
~Tomasz
-

dodano: 26 stycznia 2026

Aleksandra - ocena Polecam Panią doktor Maciejewską! Miałam usuwane dwie górne ósemki i za...
~Aleksandra
-

dodano: 23 stycznia 2026

Arkadiusz - ocena Bardzo polecam, ponieważ jestem zadowolony. Zwłaszcza, że nic nie bolało.
~Arkadiusz
1

dodano: 20 stycznia 2026

Marzena - ocena Bardzo polecam ten Gabinet, Pana Tomasza I Pana Jacka wspaniali fachowcy.
~Marzena
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 stycznia 2026

Natalia M - ocena Bardzo profesjonalny i dokładny doktor, nigdy się nie zawiodłam
~Natalia M
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 stycznia 2026

Elżbieta - ocena Z całego serca polecam! Niezwykle dokładny, profesjonalny i jednocześnie...
~Elżbieta
-

dodano: 2 stycznia 2026

Ewa - ocena Profesjonalizm, bardzo miła atmosfera,
~Ewa
1

dodano: 31 grudnia 2025

Agnieszka - ocena Dla mnie najlepszy gabinet, korzystam od ponad 5 lat i polecam wszystkim...
~Agnieszka
-

dodano: 30 grudnia 2025

Dagmara - ocena Po pierwsze chciałam bardzo podziękować Pani Doktor za profesjonalne, ale też...
~Dagmara
-

dodano: 30 grudnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5153

4299

wątków

do góry