Widok

Stomatolog Dr Kołacki z Gdyni opinie

Proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nikt nie był u pana doktora???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super miejsce!!!
Trafiłem do dr Tomka za namową moich znajomych, którzy leczą się u dr od lat.
U dr Tomka po zrobionym TK okazało się, że kości nie ma tak mało i że wykorzystując nawigacje komputerową zaoszczędzę kilka tysięcy. Wcześniej odradzano mi zabiegu lub proponowano przeszczep kości. Szynę dostałem gratis bo dr sam drukuje w gabinecie.
Zabieg szybki, bezbolesny, asystentki bardzo troskliwe i cały zespół zgrany, szczególnie pani Aneta, która koordynowała moje wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja byłem i jest dobrym stomatologiem, a przy okazji mogę tylko dodać, że dr. Kołacki leczył mi zęby, które zepsuli mi w Klinice Sielskiej wiec jest to miejsce do ktorego nie polecam chodzic leczyc zebow bo bedzie jeszcze gorzej i do tego zaplacicie krocie !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hahaha to widzę, że nie tylko mi psuedo dr. stomatolog Marta Sielska popsula zeby !!! Ku przestrodze omijajcie klinike sielska z daleka jezeli chcecie miec ladne zeby to na pewno tam wam ich nie zrobia !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten pan chciał mi wstawiać implanty, choć jak się okazało miał nikłe doświadczenie w tej sprawie. Tak się obraził, że nie chciałem żeby je wstawiał, że przy kolejnej wizycie, z silnym bólem zęba, odmówił mi pomocy. Chciałem podać gościa do Izby Lekarskiej ale machnąłem na to ręką. Nie polecam tego pana!!! lekarz nie ma prawa odmówić pomocy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry