Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam! wątek zamknięty Komentarz pisze po ponad 3 latach leczenia sie w Sulident, bo myślę ze po...
~Anna J.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lipca 2014

Katastrofa wątek zamknięty Rok temu podczas przeglądu w przedszkolu, pani doktor orzekła, cytuję:...
~Ewela
1

dodano: 16 lipca 2013

Polecam Wszystkim wątek zamknięty Swietna, rzetelna i przemila obsluga. Jestem bardzo zadowolona. Polecilam...
~Joanna
-

dodano: 22 maja 2014

Super stomatolog wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem Pani doktor,jest bardzo miła,ma wspaniałe podejście do...
~Aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 lutego 2013

danuta - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zawiedziona podejściem lekarzy w tym gabinecie,kompletny brak...
~danuta
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2012

sąsiadka - opinia wątek zamknięty Fenomenalna obsługa. Polecam wszystkim, którzy panicznie boją się dentysty....
~sąsiadka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 października 2011

Gorąco Polecam wątek zamknięty Rewelacja, chodzę do Pani Doktor prawie 10 lat i nie zamieniłabym Jej na...
~Małgorzata
-

dodano: 5 sierpnia 2011

ZAWODOWO wątek zamknięty Dentystka jest niesamowita !Wyrozumiała ,Normalna ,Ludzka I Wie Co Robi...
~IZA
-

dodano: 4 sierpnia 2011

Rewelacja wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim!
~Andrzej Mróz- który bał się den
-

dodano: 9 lipca 2011

Bardzo polecam wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem, jaki zrobiła na mnie i dziecku Pani doktor....
~Mama 7 - latka
-

dodano: 1 lipca 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty Chodzę do przemiłej dr-Pani Irenki od pewnego czasu , i polecam wszystkim...
~Jolanta
-

dodano: 15 czerwca 2011

Jak najbardziej godny polecenia gabinet wątek zamknięty Wizyta w takim gabinecie to już nie taki straszny stres. P O L E C A M
~kornik
-

dodano: 1 listopada 2010

gabinet godny polecenia wątek zamknięty Obsługa i podejście do pacjenta super, zarówno do dorosłych jak i do dzieci....
~nikaja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry