Widok

Stomatolog - leczenie ubytków laserem

Czy znacie jakiś gabinet stomatologiczny w 3mieście, gdzie można wyleczyć zęby laserem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tak na marginesie to jaka jest przewaga lasera nad borowankiem? :)
oojjjj widze ze ktos sie boi borowania!!! :)))))
Laser podobno łagodniejszy w odbiorze ;) Chodzi o wyleczenie zęba dziecięciu, które do borowania przekonać się nie chce, więc szukam jakiejś alternatywy...
Wiesz moja córcia też miała próchnicę w czwórce na dole. W wieku 2,5 roku dała sobie wiercić !!! Byłam w dr. Bugajewskiej w Gdyni na Obłużu. Kobieta ma takie podejście, że mój synek 4,5 roku był rozgoryczony, że Jemu nie wiercono. Wszystko na NFZ. Jedyny minus, że nie dało się dopłacić by wypełnienie było kolorowe.
nie "w" tylko "u", bo z pewnością się jakiś skojarzeniowiec znajdzie :)
Sama szukałam dla siebie dentysty , który posiada laser.Jednak leczenie takie jest 3-5 krotnie droższe i mało z których gabinetów zaopatruje się takie urządzenie ,bo jest bardzo kosztowne .Rozmawiałam z dentystką na temat różnicy leczenia laserem a borowaniem.Otóż niestety przy laserze tak całkowicie nieda się uniknąć borowania gdyż nie wszystkie tkanki da się usunąć z zęba laserem - niektóre można usunąć wyłącznie poprzez borowanie:(( Mogę polecić dentystkę z Gdańska , która leczy dzieci, ma super podejście (wcześniej kilkanaście lat leczyła wyłącznie dzieci w AM w Gdańsku na oddziale stomatologicznym) no i jest bardzo bardzo bardzo delikatna , że leczenie jest praktycznie bezbolesne .Teraz p.doktor ma swój prywatny gabinet (opinie można poczytać na forum) .Jest to Gabinet Stomatologiczny Palladent Gd- Orunia Górna tel. 58/322 85 53

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z utrzymaniem erekcji (217 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

W jaki sposób poprawić erekcję? (13 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry