Widok
Nie każdy wejdzie na ten koncert...
To chyba jednak przesada, żeby do klubu, zaznaczam - NA KONCERT - nie mógł wejść rodzic (oczywiście z zakupionym biletem) mający pod opieką nastoletnią fankę zespołu (taka informacja została mi udzielona w Bratniaku przez Panią sprzedającą bilety na koncert, podobno Rektor PG musiałby się w tej sprawie wypowiedzieć...) - jako dorosła kobieta i matka - zdębiałam i w sumie chyba do tej pory nie wiem, co mam o tym myśleć...
To norma w kwadracie
Kiedys był Koncert jakiegoś tam zespołu którego wokalistka nie miała 18 lat i tez musieli się jej rodzice zgodzić na występ. Pranoja! A na tym Kabarecie to rodzice musieli cie pilnować. Tam jakieś ostre pogo było. podejrzewam że krzesła i spokojnie wszyscy siedzieli.
Za grosz rozsądku. No ale tutaj nie chodzi żeby przyciągnąć przyszlych studentów do uczelni. Przeciez taki nastolatek może sobie pomyśleć że ma gdzieś Pg i pójdzie na UG powiedzmy. Ale to już zbyt długofalowe myślenie dla rektora... Szkoda. Jak już mówiłem kiedyś jeśli chodzi o alkohol to niech sprawdzają przy barze dokumenty i już. Przecież ochrona też może monitorować w trakcie imprezy co się dzieje i wywalać pijących nieletnich.
Za grosz rozsądku. No ale tutaj nie chodzi żeby przyciągnąć przyszlych studentów do uczelni. Przeciez taki nastolatek może sobie pomyśleć że ma gdzieś Pg i pójdzie na UG powiedzmy. Ale to już zbyt długofalowe myślenie dla rektora... Szkoda. Jak już mówiłem kiedyś jeśli chodzi o alkohol to niech sprawdzają przy barze dokumenty i już. Przecież ochrona też może monitorować w trakcie imprezy co się dzieje i wywalać pijących nieletnich.
to,że rzekomo do klubu wpuszczani są ludzie powyżej jakiegoś określonego wieku jest często grrrrubo przesadzone.. wiem to z autopsji.fakt.do parlamentu nie wejdzie nikt poniżej 18 nawet jezeli ma 24 lata.. do kwadartu??nie wiem,ale do rocka... można iść śmiało bez dokumentów.chyba,że się ma 16 lat... i sie wygląda na 14..
hm.
nie uwazam sie osobiscie za specjaliste ale mam skromne wrazenie ze kwadrat jest po czesci sponsorowany przez PG z racji bycia klubem studenckim przypisywanym do tej uczelni, ale moge sie mylic. a co do parlamentu to tam jakikolwiek dokument potwierdzajacy tozsamosc badz tu uscislajac do sytuacji wiek z doswiadczenia wiem ze nie wystarczy, potrzebny jest dowod.