Widok
Straciłam zaufanie ...
... do stomatologów z tego gabinetu. Panie owszem są miłe, ale raczej brak doświadczenia w trudniejszych przypadkach odbija się na pacjentach. Leczyłam 4 zęby. 2 wyleczone dobrze, były to zwykłe wypełnienia ubytków. 2 pozostałe zęby leczone kanałowo - w jednym z nich kanał został przepchnięty zbyt głęboko, aż do kości (górna szczęka), utworzył się tam okropnie bolesny stan zapalny, poniosłam kolejne koszty leczenia i kilka długich dni bólu, a wystarczyło uważać podczas czyszczenia kanału. W drugim zębie leczonym kanałowo została niewypełniona komora powietrza, i znów powstał stan zapalny... ból okrutny, itd...
Moja ocena
Fordent
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 4
jakość usług: 2
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6
O! Dopiero teraz trafiłam na ten wątek.Również nie polecam,pani dr jakkolwiek bardzo miła i sympatyczna,nie potrafiła dać sobie rady z zwykłym zatruciem górnej jedynki.Nie doczyściła kanału zęba,w wyniku czego powstał stan zapalny i musiałam w trybie natychmiastowym(niedziela,oczywiście...)udać się do innego stomatologa,który za dopłatą za pracę w niedzielę zrobił kawał dobrej roboty i uwolnił mnie od bólu!!!Nie polecam ForDent-u!nikomu...
Ja juz nie pamietam u kogo byłem ale dr mi wyleczyła ząb kanałowo ktory miałem leczony pól roku temu w innym gabinecie gdzie zapłaciłem wtedy 1000 zł a kanały były wypełnione do połowy i juz miałem zapalenie w kości, bol, antybiotyk, koszmar!!!! Inni chcieli usuwać ząb i zakładać implant. Dr mi go leczyła, stan zapalny trwał kilka dni ale wszystko wycichlo. Uratowała mi ząb. Pewnie każdy ma inna sytuacje ale ja naprawdę jestem wdzięczny