Mam mieszane uczucia, niestety z przewagą negatywnych. Od dawna wybierałem się do fryzjera, a znajomi polecili mi tenże klub. Gdy się umawiałem na konkretny termin, dowiedziałem się, że jest promocja i można się ostrzyc za darmo. Gdy się zapytałem o szczegóły, to powiedziano mi, że strzyc będzie mnie fryzjerka pod nadzorem profesjonalisty. Czyli się uczy i potrzeba jej więcej czasu? - zapytałem. W odpowiedzi usłyszałem, że nie jest to osoba, która będzie miała po raz pierwszy nożyczki w ręku, a i czasowo nie będzie trwać to dłużej. Skorzystałem. Początek był rewelacyjny, miło i przyjemnie, lecz z czasem było gorzej. Gdy fryzjerka doszła do jako takiego ładu z moją fryzurą, powstał problem z wykończeniem. Pytała się co chwilę różnych, bardziej doświadczonych fryzjerów o radę (bo jednak nie była pod stałym okiem eksperta). Po ponad godzinie zacząłem się niecierpliwić i gdy powiedziałem, że śpieszę się do pracy to bodajże p. Kamil (który akurat doradzał) powiedział, że trzeba było wziąć płatną wersję, a nie teraz marudzę! Podsumowując:
Minusy:
-Czas trwania: 1,5!
-Wypominanie o korzystaniu z promocji;
-Wprowadzenie w błąd przy rejestracji.
Plusy:
-Finalny wygląd: całkiem nieźle :)