Widok

Strata czasu

Zapisalam sie do dr T.- M. Oczekiwalam na wizyte okolo 6 m-cy i bardzo załuje poniewaz przez ten czas moglam zasiegnac porady naprawde dobrego specjalisty.Po 6 m-cach oczekiwania pani dr przyjela mnie na wizyte ktora trwala 30min.Zadawala duzo pytan i nie dopuszczala mnie do glosu jesli chcialam powiedziec cos wiecej.Ponad to jej stosunek do mnie byl oschly,powiedziala bym nawet niesympatyczny.Przynioslam do pani dr sterte wynikow, z czego kilka zostalo przejrzanych poniewaz jak uznala pani dr-reszta zostala zrobiona niepotrzebnie,poczym zlecila mi zrobienie badan ktore mialam zrobione zaledwie miesiac wczesniej!!!I wszystko dlatego ze pani dr nie miala zyczenia przejrzec wszystkich moich wynikow.Zapisala kilka karteczek z informacjami co powinnam zrobic( niezbyt czytelnym pismem)a na pytanie czy moge przeczytac w celu weryfikcji informacji uslysalam odpowiedz ze moge to zrobic przy recepcjonistce:|Uwazam,ze jezeli place 200 zl za30min wizyte pani dr powinna byc mila i uprzejma oraz odpowiadac na wszystkie moje pytana a nie oznajmiac z e nie przywykla robic wykladow podczas wizyty(??!!!)a ponad to poswiecic mi tyle czasu ile potrzebuje narozwianie wszystkich watpliwosci.
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

czas oczekiwania: -

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie strata czasu polecam gorąco wyśmienitego specjalistę Krzysztofa Jankowskiego to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.Leczę się u Pana doktora od paru miesięcy i nigdy się na nie nie zawiodłam nie to co na Pani Jzabeli Turek Muczyńskiej ta kobieta obojętnie pochodzi do pacjeta jak wyczuję od ciebie dużo kasy to będzie miła jak nie to cię będzie olewać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry