Widok
Street Meeting Show
[lead]Już 17 czerwca 2023 r. korona stadionu Polsat Plus Areny przyciągnie wyjątkowe projekty motoryzacyjne. Jest to obowiązkowa pozycja dla każdego miłośnika motoryzacji![/lead]Podczas wydarzenia zobaczycie:- wyjątkową strefę pojazdów select na koronie stadionu,- pokazy driftu/ drift taxi- scenę muzyczną z kontenerów,- wyłonienie TOP pojazdów wydarzenia,- panele dyskusyjne o projektach ...
więcej
więcej
Kochani :) Z harmonogramu wynika, że nic poza nim nie będzie oprócz paneli i rozmów...Oto plan skopiowany z trojmiasto
Harmonogram:
10:00 - otwarcie bram dla widzów
11:00 - 12:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
13:00 - 14:00 - rozmowa z gośćmi wydarzenia
14:30 - 15:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
15:30 - 16:00 - rozmowa z gośćmi wydarzenia
16:30 - 17:30 - rozmowa z drifterami
18:30 - 19:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
20:00 - ogłoszenie wyników TOP10
20:00 - zamknięcie oficjalnej części wydarzenia
10:00 - otwarcie bram dla widzów
11:00 - 12:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
13:00 - 14:00 - rozmowa z gośćmi wydarzenia
14:30 - 15:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
15:30 - 16:00 - rozmowa z gośćmi wydarzenia
16:30 - 17:30 - rozmowa z drifterami
18:30 - 19:00 - panel dyskusyjny dla projektów samochodowych (scena)
20:00 - ogłoszenie wyników TOP10
20:00 - zamknięcie oficjalnej części wydarzenia
Porażka
50zł wejście parking 15zł, frytki 20zł i możesz zobaczyć może 3 ładne samochody, które przy dobrym wietrze zobaczysz spacerkiem na mieście.
Fajna incjatywa, ale jak idziesz w 4 osoby zostawiasz 500plus. I widzisz golfy 4, passaty i inne audi, co w 2000r. dobrze wyglądały na teledyskach Britney Spears, to czujesz lekki nie smak i scam. Trochę jakbym przeniósł się do lat 2003/2005, a tu już 2023 i dalej kleją jakieś brewki, ulepione skrzydła na blachowkręty, plaka czuć przy zamkniętym aucie. Ech się panowie zatrzymali, wyszedł lekki wieś tuning.
Dziwna akcja.
Fajna incjatywa, ale jak idziesz w 4 osoby zostawiasz 500plus. I widzisz golfy 4, passaty i inne audi, co w 2000r. dobrze wyglądały na teledyskach Britney Spears, to czujesz lekki nie smak i scam. Trochę jakbym przeniósł się do lat 2003/2005, a tu już 2023 i dalej kleją jakieś brewki, ulepione skrzydła na blachowkręty, plaka czuć przy zamkniętym aucie. Ech się panowie zatrzymali, wyszedł lekki wieś tuning.
Dziwna akcja.
Żenada...
To był jakiś żart. Drifty wiadomo. Chłopaki jeżdżą w kółko i dymią. Bo oczywiście żeby zrobić konkretny tor wokół stadionu to już za duże wyzwanie. Myślałem, że pooglądamy sobie maszyny. Klasyki, jakieś stare amerykany itd. A tam na parapecie pod stadionem postawione ze 30 aut. 2 klasyki! I statystycznie reszta szmelcwagenów. Ciasno, 4 foodrucki. To myśmy robili zwykle spoty w tygodniu z większą ilością aut... Tragedia. I za 4 dychy na osobę. To bez kitu żena. Startowałem i byłem na Night Racingach itp. To niczego takiego nie przypominało. Wydałem 8 dych na bilety, 6 dych na wachę, 4 dychy na żarcie, 15 na parking i po 20 mi utach spier...em na chatę. Za te 2 stówy mogłem polecieć i posmażyć moje V8...
Street Meeting Show
[lead]Już 17 czerwca 2023 r. korona stadionu Polsat Plus Areny przyciągnie wyjątkowe projekty motoryzacyjne. Jest to obowiązkowa pozycja dla każdego miłośnika motoryzacji![/lead]Podczas wydarzenia zobaczycie:- wyjątkową strefę pojazdów select na koronie stadionu,- pokazy driftu/ drift taxi- scenę muzyczną z kontenerów,- wyłonienie TOP pojazdów wydarzenia,- panele dyskusyjne o projektach ...
więcej
więcej