Widok

Strefa Trojmiasto.pl na Fecie

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zapraszamy w dniach 8-9 lipca do Parku Reagana, gdzie w ramach FETY będziemy na Was czekać z wodą, kołem fortuny i konkursem tylko dla uczestników zabawy! Wszystkich spragnionych nie tylko wrażeń teatralnych zapraszamy do naszej strefy, gdzie napijecie się wody źródlanej Natura. Chętnych prosimy o zabranie swoich butelek. Zapraszamy w SOB. w godz. 15:00 - 17:30, a w NDZ. w godz. 16:00 - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Zapraszamy w dniach 8-9 lipca do Parku Reagana, gdzie w ramach FETY będziemy na Was czekać z wodą, kołem fortuny i konkursem tylko dla uczestników zabawy! [/lead]Wszystkich spragnionych nie tylko wrażeń teatralnych zapraszamy do naszej strefy, gdzie napijecie się wody źródlanej Natura. Chętnych prosimy o zabranie swoich butelek. Zapraszamy w SOB. w godz. 15:00 - 17:30, a w NDZ. w godz. ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale super! Wpadnę :) dzięki za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chcę wziąć w tym udział!!:) Tylko żeby mi to nie kolidowało ze spektaklami. Worko-plecak oraz gra monopoly Gdańsk wydają się godne uwagi:))) Pozdrawiam z Gdańska:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

[lead]Zapraszamy w dniach 8-9 lipca do Parku Reagana, gdzie w ramach FETY będziemy na Was czekać z wodą, kołem fortuny i konkursem tylko dla uczestników zabawy! [/lead]Wszystkich spragnionych nie tylko wrażeń teatralnych zapraszamy do naszej strefy, gdzie napijecie się wody źródlanej Natura. Chętnych prosimy o zabranie swoich butelek. Zapraszamy w SOB. w godz. 15:00 - 17:30, a w NDZ. w godz. ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry