Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DARUJCIE SOBIE TĘ FIRMĘ! wątek zamknięty Choć dawno nie korzystam z usług tej jakże "profesjonalnej" firmy to dzisiaj...
~Marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 grudnia 2012

masakra a nie firma wątek zamknięty całkowity brak profesjonalizmu. Konsultanci są bardzo niesłowni. Na pewno...
~Marek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2012

lipa wątek zamknięty nie chce mi się nawet pisać, dołączam się do wszystkich niepochlebnych...
~królewskie wzgórze
-

dodano: 27 stycznia 2012

Tragiczna jakość usług wątek zamknięty Usługa internetowa fatalna -szybkość internetu niezgodna z ofertą-praktycznie...
~Kowalska
-

dodano: 22 stycznia 2012

NIGDY WIĘCEJ STREAM !! wątek zamknięty Dziś kończy mi się umowa ze Stream, chciałem zrezygnować. Okazało się ze...
~Pz
-

dodano: 8 grudnia 2011

Gdy mam korzystać z internetu przez Stream mam myśli samobójcze. wątek zamknięty TRAGEDIA - jakakolwiek awaria, 3 dni bez internetu. Na infolinię dodzwonić...
~niezadowolony jak cholera
-

dodano: 21 listopada 2011

KOMPLETNA PORAŻKA wątek zamknięty 1, Od roku planuje zmienić mieszkanie, wiedząc o tym fakcie poszłam do...
~123
-

dodano: 11 czerwca 2011

Monopolista ! wątek zamknięty Drobna niedopłata,której nie byłem świadomy,spowodowała odłączenie dostępu do...
~Marek Paciorkiewicz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 lutego 2011

sp2bjm - opinia wątek zamknięty Nie mam zastrzeżeń!
~sp2bjm
-

dodano: 15 grudnia 2010

mam od roku wątek zamknięty Korzystam z usług tej firmy od roku na ul. Wejhera i nie mam absolutnie...
~Zadowolony
-

dodano: 5 listopada 2010

PARANOJA!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Miałam satre juz dawno ..... wyjechalam na kilka miesiecy i po powrocie...
~Gosia
-

dodano: 4 października 2010

problemy z infolinią i rozliczeniami wątek zamknięty przysyłają faktury widmo do zapłaty i od nikogo - jeżeli uda mi się dodzwonić...
~katia
-

dodano: 22 lipca 2010

szajs jakich mało po sprzedzrzy. wątek zamknięty TA telewizja jest teraz do kitu cisną się gorsze słowa na usta.Mam zamiar...
~robert niesłuchowski
-

dodano: 2 czerwca 2010

fatalna obsługa - nie uwzględniają reklamacji wątek zamknięty Wykupiony pakiet cyfrowy nie działa. Reklamacje nie są uwzględniane. Nic nie...
~bartek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 września 2009

skandal wątek zamknięty DZIS TZN 22 SIERPNIA OD RANA NIE MIALAM INTERNETU DZWONILAM OD GODZINY 9 DO...
~ASIA
-

dodano: 22 sierpnia 2009

Beznadziejna obsluga wątek zamknięty Nie mozliwe jest i dodzwonic sie do obslugo klienta i zglosic awarie. Na...
~M.Rydzewska
-

dodano: 30 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry