Widok
Dogryzająca??? Ja??? Nigdy w życiu. Tak tylko pomyślałam o tym necie, że naprawdę biedak na urlop nie może pójść :-P
A co prawda to prawda-będę się dziwić. Kiedy ja studiowałam na moim roku było ze 120 osób. I trochę nie mogę uwierzyć, że na studiach nie można poznać fajnych ludzi, do miłego spędzenia czasu.
Aconitum a Ty pamiętaj, że jesteś toksyczny ;-))
A co prawda to prawda-będę się dziwić. Kiedy ja studiowałam na moim roku było ze 120 osób. I trochę nie mogę uwierzyć, że na studiach nie można poznać fajnych ludzi, do miłego spędzenia czasu.
Aconitum a Ty pamiętaj, że jesteś toksyczny ;-))
iPhona z pelnym dostepem do FB, koszulkę projektowaną i produkowaną przez jakiego rapera, koniecznie tenisówki Nike ;)
aaaa i prawie bym zapomniała jeszcze papierowy kubek z kawą na wynos Sturbacks :)
jeeeee będzie dobrze :)
aaaa i prawie bym zapomniała jeszcze papierowy kubek z kawą na wynos Sturbacks :)
jeeeee będzie dobrze :)
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
słusznie Mo mówisz :) ale obiecujecie, że coś wymyślimy? obiecujecie? może jakieś supermarkety, stacje SKM- jakieś zorganizowane akcje w miejscach pełnych ludzi ;)
ostatnio mi przeszło przez myśl, żeby jak za czasów studenckich za barem popracować- gdzie indziej jest więcej okazji do nowych znajomości? ;) tylko nie wiem co na to moja obecna praca ;)
ostatnio mi przeszło przez myśl, żeby jak za czasów studenckich za barem popracować- gdzie indziej jest więcej okazji do nowych znajomości? ;) tylko nie wiem co na to moja obecna praca ;)
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Super, już się przestraszyłem ;)
że posiadam coś czego ogólna opinia nie akceptuje ;))))))
a poważnie to gdybym nie odziedziczył starszego modelu od siostry
to nie wiem czy do tej pory nie posiadałbym noki na korbę ;)
ale nie będę krył że byłem sceptycznie do tego kroku nastawiony
i zdziwiłem się pozytywnie bo nie miałem jeszcze tak prostego
telefonu z tyloma możliwościami ;]
że posiadam coś czego ogólna opinia nie akceptuje ;))))))
a poważnie to gdybym nie odziedziczył starszego modelu od siostry
to nie wiem czy do tej pory nie posiadałbym noki na korbę ;)
ale nie będę krył że byłem sceptycznie do tego kroku nastawiony
i zdziwiłem się pozytywnie bo nie miałem jeszcze tak prostego
telefonu z tyloma możliwościami ;]
ale przywołałam... skrót ani wysokich lotów, ani pod żadnym innym względem nie szczególny. ale wyszła kwestia pokoleniowa, bo ja z Rosją ani rosyjskim żadnych skojarzeń nie mam.
wujek google donosi, że trendy jest nadal trendy ;)
Lenina mówią, że usuwają, ale reklama skutek przyniosła, dotarła do szerokiego grona. ciosem poniżej pasa?
wujek google donosi, że trendy jest nadal trendy ;)
Lenina mówią, że usuwają, ale reklama skutek przyniosła, dotarła do szerokiego grona. ciosem poniżej pasa?
> reklama skutek przyniosła
Może i przyniosła, ale niekoniecznie zamierzony.
Jestem lojalnym klientem PTC od początku - czyli od 1996r.
I pierwszy raz, wczoraj, przeglądałem oferty innych operatorów.
Dzisiejsza informacja o "zdjęciu" reklamy troszkę mnie "załagodziła" ale olbrzymi niesmak pozostał.
Jak to ktoś napisał:
Ciekawe, czy Deutsche Telekom zdecydowałoby się wypuścić reklamę z Hitlerem kierowaną do obywateli Izraela?
Może i przyniosła, ale niekoniecznie zamierzony.
Jestem lojalnym klientem PTC od początku - czyli od 1996r.
I pierwszy raz, wczoraj, przeglądałem oferty innych operatorów.
Dzisiejsza informacja o "zdjęciu" reklamy troszkę mnie "załagodziła" ale olbrzymi niesmak pozostał.
Jak to ktoś napisał:
Ciekawe, czy Deutsche Telekom zdecydowałoby się wypuścić reklamę z Hitlerem kierowaną do obywateli Izraela?
propozycje hasła już się pojawiły
http://mistrzowie.org/493897/Heyah-2
http://mistrzowie.org/493897/Heyah-2