Widok

Studia prawnicze na tej uczelni to ściema!

Ta szkoła ma tylko dobry marketing RESZTA TO ŚCIEMA, jak wszytskie uczelnie prywatne! Zanim zapiszecie się do nich na studia dobrze przeczytajcie to co dają Wam do podpisania. W marcu oblali mnie na prawie na UG, polecono mi przejście do WSAiB, byłem zadowolony bo wpisali mnie na semestr rownoległy ale ich poziom to jest porażka!! Zajęcia to niebo a ziemia w porównaniu do UG! Tu udało mi się zaliczyć wszytsko z pelcem w nosie. Płacisz - wymagasz! Szkoda kasy na taką prywatą BUDĘ! Bo nic warościowego sie z nie nie wynosi. JA z pokorą wracam na UG bo nie chcę aby ktos mi wytknął, że zapłaciłes sobie za dyplom. PS>Kto po WSAiB przyjmie mnie na aplikację??
Moja ocena
poziom nauczania: 1

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadam się! studiuję tu od tego roku akademickiego i to jest jakaś PORAżKA!!!! Pytanie, czy jak zalicze w tej "dziurze" jeden semestr czy UGprzyjmnie mnie na kolejny? czy ktoś miał taką sytuację?? Czy muszę zaczynać strudia od początku?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby chciał przejść na UG musiałbyś zaliczyć różnicę programową między uczelniami. Nie wiem jak to wygląda, wiem jak wygląda przejście z AMW na UG ;) radzę zacząć od początku, rok to jeszcze nie taka duza strata.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry