Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojtek - opinia wątek zamknięty Celem masażu tantrycznego który Marta w pełni osiągnęła, była przyjemność,...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 czerwca 2020

Super! wątek zamknięty Ekstra miejsce, naprawdę polecam. Warto przyjść nawet jak ktoś jest...
~Madzia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2019

COŚ CUDOWNEGO! wątek zamknięty Kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział!
~marcinsss7
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Kobiety ! Spróbujcie ! wątek zamknięty To co przezylam na masazu tantrycznym w Dewi jest nie do opisania. Jedno...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Cudownie. wątek zamknięty Mogłabym śmiało powiedzieć że to był mój pierwszy raz :) i był cudowny....
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2018

Wspaniały relax. wątek zamknięty Wspaniały masaż, fantastyczny nastrój. Te półtorej godziny masażu było jednym...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 listopada 2017

Relaks a zarazem duzo energii :) wątek zamknięty Jestem stałą klientką Dewi i zawsze jestem pozytywnie zaskakiwana, bez...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Odprężenie wątek zamknięty Potrzebowałem odprężenia i znalazłem. Polecam osobom spiętym codzienną...
~Spięty
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

Tantra clasic wątek zamknięty W Dewi bylem już trzy razy I muszę przyznac, że za każdym razem jestem czymś...
~Dankal
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2017

Klimatycznie wątek zamknięty Świetne miejsce na relaks po pracy, szczególnie polecam masaż tantryczny, coś...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 września 2017

Wspaniały relaks! wątek zamknięty świetne, klimatyczne miejsce, do tego masaż tantra coś niesamowitego,...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2017

polecam! wątek zamknięty Dziękuję Pani Karolinie za rewelacjny masaż sportowy, takiego miejsca...
~Daniel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Rewelacyjny masaż wątek zamknięty Skorzystałem z usług Studio Dewi, konkretnie ze słynnego masażu tantra i...
~Igor Malik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2017

Nareszcie coś na co czekałem w Trójmieście. wątek zamknięty Byłem na otwarciu i z pewnością wrócę tam jeszcze nie raz. Piękny wystrój,...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

Najlepszy masaż wątek zamknięty Świetny odprężający masaż. Byłem w oddziale w Krakowie wiec nie miałem...
~Łukasz Milewski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry