Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kaśka - ocena Jestem klientką Pani Joli od ponad 10 lat i jestem MEGA zadowolona :) Gorąco...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 11 lipca 2024

Niestety, przykre doświadczenie w cenie 360 zl wątek zamknięty Witam, po raz drugi zdecydowałam się na Państwa salon. Zachęcona pierwsza...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 lipca 2019

Super fryzjer wątek zamknięty Pani Jola to fryzjer 100% . Siada się na fotelu i wyczaruje piękną fryzurę....
~Renata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 stycznia 2019

:) wątek zamknięty Wróciłam do pani ,pani Jolu, moje włosy są zadowolone i ja też . Bardzo mi...
~halina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 maja 2014

pełen profesjonalizm wątek zamknięty Do Pani Joli trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Wiedza i doświadczenie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2013

prostowanie włosów wątek zamknięty Jeeejjjjuuu ale mam super proste włosy ,tyle lat się męczyłam z sianem na...
~Karina
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 maja 2012

p.Jola - CUDOWNE RĘCE!!! wątek zamknięty Jeszcze nigdy nie miałam tak pięknych włosów !!! Po dzisiejszej wizycie...
~Marianna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 stycznia 2012

Polecam p.Wiole i jej zgrana ekipe wątek zamknięty Przyszlam do p.Wioli z polecenia i pierwszy raz ktos tak swietnie zajal sie...
~Renata
1

dodano: 21 listopada 2011

depilacja wątek zamknięty Pierwszy raz korzystałam w tym salonie z depilacji u pani Izy ,dawno nikt tak...
~Alicja
-

dodano: 11 sierpnia 2011

Super koki wątek zamknięty Czeszę się u p. Joli już wiele lat i jeśli na upięcie to nie ma lepszego...
~Ewelina
-

dodano: 11 sierpnia 2011

nie polecam wątek zamknięty ceny bardzo wysokie wygórowane w stosunku do innych salonów z okolicy obsługa...
~klientka
-

dodano: 28 lipca 2011

POLECAM PANIĄ Wiolę wątek zamknięty Polecam Panią Wiolettę zna się na rzeczy ma to coś w rekach , polecam każdemu...
~Kamila
-

dodano: 9 lipca 2011

rzęsy super,,, wątek zamknięty pierwszy raz mam rzęski ,super:)tak mi się podobają
~alicja
-

dodano: 29 marca 2011

Pani Wioleta jak najbardziej :-) wątek zamknięty Do tego salonu przyjechałam z córką, która dzień wcześniej została fatalnie...
~Justyna
1

dodano: 5 września 2010

Gosia - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim klientkom i klientom usługi tego salonu.Od wielu lat...
~Gosia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

15

wątków

do góry