Studio Fryzur KLIPS

Fryzjerzy

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 28A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Studio godne polecenia! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług Studia i obsługi, w ręce Pani Anety trafiłem...
~Misiek :)
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2017

Niestety odradzam wątek zamknięty Wraz z przeprowadzką do nowego lokalu jakość usług znacznie się obniżyła ( w...
~k.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

salon godny polenenia! wątek zamknięty Polecam salon i pania Anetę.Pełen profesjonalizm,miła obsługa,dobre...
~Martyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 stycznia 2017

Jestem i będę klientką KLIPSA wątek zamknięty Od kiedy trafiłam do Klipsa moje życie zmieniło się diametralnie.....a to...
~Dorek Pomidorek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2017

Ewelina wątek zamknięty Pierwszy raz korzystalam z usług w tym salonie, trafiłam tam zupełnie przez...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 listopada 2016

Polecam wątek zamknięty W ręce Pani Anety trafiłam ponad rok temu kiedy potrzebowałam konkretnej...
~EM
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 listopada 2016

Rewelacja!!!!!!!!! wątek zamknięty Bardzo zadowolona klientka z usług Studia i obsługi !!!Trafiłam z polecenia...
~magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 października 2016

najlepsza bardzo przyjazna P.Kasia.odkrycie! wątek zamknięty Bardzo sie ciesze.ze z polecenia tam trafilam.nareszcie jestem spokojna o...
~kreler barbara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 października 2016

TRAGEDIA wątek zamknięty Fryzjerka okropnie niekompetentna, nie potrafi dobrać fryzury do kształtu...
~B
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 października 2016

z pełnym przekonaniem polecam Panią Kasię wątek zamknięty Jestem klientką Pani Kasi od kilku lat i uczciwie mogę napisać, że dotychczas...
~Dorota
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Polecam!!! wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, profesjonalne farby, świetni fryzjerzy. Ja zwłaszcza...
~Halina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 maja 2016

Klips - coraz gorsza jakość za coraz wyższą cenę ! wątek zamknięty Przyszedł czas na zmianę salonu i szukanie nowych pomysłów. Ceny po...
~rozżalona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 maja 2016

Salon marzeń wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i cudowne podejście do klienta. Pan Kamil- odpowiedni...
~przyszła stała klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2016

super fryzjer wątek zamknięty bardzo dobry salon, profesjonalna obsługa, mila atmosfera.Pani Anita pełen...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 marca 2016

super wątek zamknięty Od roku mieszkam na Przymorzu i do dnia dzisiejszego szukałam swojego...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Jestem klientką Pani Kasi, od wielu lat. Zawsze wychodzę zadowolona!!!!!! W...
~Bożena C.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 grudnia 2015

Zachęcona opiniami przeczytanymi w internecie umówiłam się do P.Anety. wątek zamknięty Niestety bardzo żałuje swojego wyboru. Pani Aneta to przemiła osoba,...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

Polecam!! wątek zamknięty Polecam salon Klips, chodziłem do Klipsa przy rynku, teraz chodzę przy SKM...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 listopada 2015

Świetne usługi wątek zamknięty Od dłuższego już czasu korzystam z usług Studia Fryzur Klips i zawsze...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

Polecam !!! wątek zamknięty Fryzjerka kasia naj..... Lepsza w trójmieście doradzi , super obetnie ,...
~AURELIA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 października 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
93

84

wątków

do góry